Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ниско кресло от Еврика Мебели

  Една от най-удобните мебели, решени в класически стил е ниско кресло. Моделът е функционален, удобен и подходящ за всеки дом. Ако искате да се насладите на удобство и лукс едновременно, може да използвате тази мебел за целта.

  Тази мебел се характеризира с дълбока и удобна седалка, която да осигурява комфорт и удобство при сядане. Успоредно с това ниското кресло е подходящо за отмора след дълъг ден.

   

  Широката седалка осигурява стабилност и се чувствате сякаш потъвате в нея. Освен това може да се изтегнете и облегнете, тъй като облегалката е така моделирана, че да осигурява опора за гърба и кръста.

  Повечето кресла имат нужда от допълнителни възглавници, за да се чувствате стабилно и удобно, когато седите в тях. С този модел това неудобство ще ви бъде спестено заради самия дизайн на гърба на тази мебел.

   

  Рамката и основата са изработени от масивна дървесина, която да гарантира комфорт и стабилност, дори след дългогодишна употреба. Ако сте ползвали класическите мебели от ПДЧ вероятно знаете, колко бързо седалката и облегалката се сплескват и стават твърди.

  С това кресло, няма да имате този проблем.

   

  Моделът се изработва с размери 690/925/755, но може да бъде изработен и в размери по желание на клиента. Цветовете на дървените части може да изберете в менюто „Цветове”. Масивната дървесина е дъб, бук или череша, по ваш избор. Дамаската също е по избор на клиента. В меню „Дамаски” може да подберете най-подходящата тапицерия, която да отговаря на вашия вкус и интериора в дома ви.

  По желание, може да поръчате модела и с кожена тапицерия. В секцията „Кожи” са предложени различни мостри на естествена и изкуствена кожа.

   

  И накрая, но не по важност, ниско кресло на фабрика „Еврика” може да се комбинира и с други модели от нашия каталог. Разгледайте останалите ни категории, за да се запознаете с различните артикули.

  Тази мебел ще се комбинира перфектно с модели в класически стил. Но може да я оставите и като самостоятелен акцент в модерното жилище, който ще се откроява и ще изглежда изключително атрактивно, в комбинация с модерния интериор. И ще придава уникалност на дома ви.

  Всички мебели са с високо качество и от масивна дървесина. А за поръчка на големи количества предлагаме и изгодни отстъпки.

  Размери
  Запитване