Описание
  Average: 4.8 (3 votes)

  Стол кресло за класически интериори

  Стол кресло в каталога на мебелна фабрика „Еврика” е нашият комплимент към клиентите, които познават работата ни и искат повече комфорт. Моделът се произвежда по поръчка и е с размери 1050/800/650. Той е по-аристократичната версия на стол Реф. 1060 с подлакътници.

  Моделът е изключително атрактивен и може да се комбинира с всеки тип класически интериор — от ранен модернизъм, до средиземноморски стил, фюжън и дори шаби шик. Дизайнът му позволява да го използвате както у дома, така и в офиса.

  Видно е, че сме запазили луксозната изработка, внушението за сдържана елегантност и плавните линии. Промяната на ширината и плътната мека тапицерия са създадени, с цел да повишат комфорта на образеца и да подсилят декоративния му ефект

  Стол кресло заслужено заема място сред най-популярните ни мебели. Включването му в интериора пасва идеално на всяка класическа мебел от масив. Стои чудесно в просторни холове, но всяка дама може да се поглези като го подреди в спалнята си. Всяка модерна жена заслужава да се отпусне като кралица пред тоалетката с огледалото, докато се приготвя за сън?!

   

  Като всички мебели в каталога ни, стол кресло се произвежда от висококачествени материали—масивна дървесина и луксозна дамаска, както и с техники, които щадят дървото и деликатните покрития. В зависимост от вкуса си може да оформите модела така, че да отговаря на най-високите ви изисквания.

  Стол кресло се може да се изработи от бук, череша или дъб, но това не е всичко. Изцяло от вас зависи цветът на дървените части. Него можете да изберете от менюто "Цветове", както и дамаска или кожа за тапицерия.

  В менюто "Дамаски" или "Кожи" може да изберете десенът или цветът на материята. Изборът ви може да бъде още по-конкретен—да се спрете на изкуствена или естествена материя. Материалът, от който се прави тапицерията при всички случаи е висококачествен, ще издържи на изпитанията на времето и особено важно за домакините—поддържа се лесно.

  Стол креслото е може и да се изработва за домакинства, но няма как подобна елегантност да остане затворена само в частните домове. Лесно е да си го представим в изискани заведения или в салоните на хотели или президентските им апартаменти. На клиенти, които се нуждаят от количества, предлагаме солидна отстъпка.

  Размери
  Запитване