Описание
  Average: 4.1 (11 votes)

  Кожено кресло за ценители

  Ако търсите елегантно кожено кресло от мебелна фабрика „Еврика”, може да ви предоставим огромно разнообразие от модели, украса и форми. Това, което ви показваме сега обаче, е истинска находка!

  Въпреки класическите линии, дизайнерското решение е повече от провокативно. Ретро ефектът при него се подчертава с извивките и фината резба по тънките крачета. Задните са леко извити и създават драматичен ефект, но това, което предизвиква изненада е смелото решение гърбът да е с различна дамаска—шарка „шахмат”.

  Този модел е изключително стилен, но едновременно с това практичен. Със сигурност ще се чувствате комфортно в него, а и ще ви служи дълги години, без проблеми с поддръжката.

   

  Луксозното кожено кресло е изключително функционална и елегантна мебел. Стои прекрасно в класически интериори, но ще се впише прекрасно и в актуалните тенденции за вътрешен дизайн.

  Независимо дали го искате за офиса, или за домашния си кабинет, този модел е идеален за авангарден стил, неокласицизъм или пост модернизъм. А ако сте почитатели на арт деко стила, то това кожено кресло би било интересен акцент в дома ви.

  Предвид това, че дамаската е само с естествена италианска кожа, създава се усещане за безкомпромисен авторитет и благородство.

   

  Лесно е да си представим обзавеждане, което да наречем „дамско”, но представете си предизвикателството да обзаведеш мъжки клуб?! С подобно кожено кресло ще респектирате не само като приемате гости в ергенската си квартира, но и като посрещате клиентите на фирмата си. То е повече от посетителско кресло—това е направо комплимент за бизнес партньорите.

  Ако искате по-различно решение за това кожено кресло, трябва да знаете, че работим в сътрудничество с клиентите си. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага атрактивно разнообразие от цветове и десени, между които да избирате. В категорията „Цветове“ се предлагат разнообразни предложения. Вие не просто поръчвате модела, но избирате цветовете на дървените части. Това става от специализираното меню в сайта ни. Цветът на кожата е също опира до вашия вкус и изискванията на интериора, в който ще го включите, а можете да изберете най-подходящия от категорията „Кожи“.

  На собствениците на големи бизнес — сгради, хотели и заведение, предлагаме отстъпки, предвид необходимостта им да поръчват количества.

  Размери
  Запитване