Креслото е неизменна част от меката мебел във вашия хол, библиотека, офис и дори спалня. То осигурява комфорт на тялото ви след дълъг и изморителен ден. И защото вярваме, че всяка мебел трябва да бъде, освен практична и полезна за здравето ви, ние от „Еврика“ създадохме креслата, така че да осигуряват правилна стойка и максимален комфорт на вашето тяло.

Нашата фирма се занимава с изработването на висококачествени мебели от естествени материали. Мебелна фабрика „Еврика“ изнася мебели за цяла Европа, а моделите ни се радват на успех в Австрия, Франция, Русия и Холандия. Ние имаме богат опит в производството на висококачествени мебели от масив, а креслата ни са едни от най-добрите. Ние гарантираме оригиналност на стила, наистина високо качество и надеждност на продукцията за дълго време.

В нашия каталог ще откриете първокласни тапицирани мебели, изработени по оригинални дизайнерски проекти, в различни десени, вариращи от меки дивани до удобни кресла. В допълнение, ние предлагаме възможност за избор на цветове, дамаски или кожена тапицерия. Друго наше предимство е, че изработваме мебели по поръчка, или по индивидуални проекти, за дома и офиса.

Защо да изберете креслата на фабрика „Еврика“?

Защото са удобни: Ние изработваме перфектните кресла, които пасват на тялото и са идеални за хора с проблеми с гърба. Освен това се грижим не само за вашето удобство, но и за вашето здраве.

Безопасни. Креслата са изработени от масив и висококачествени кожи и дамаски. Което ги прави абсолютно безвредни за здравето.

Издръжливи. Нашите мебели не се влияят от водата и температурните промени, а дървените им конструкции няма опасност да изгният, тъй като са със специално покритие, което ги предпазва от вредните влияния. Можете да ги ползвате в градината или в дома си и те ще си останат неповредени.

Солидни. Креслата на фирма „Еврика“ са солидни и стабилни, издържат на удари и трудно се повреждат.

Лесни за поддържане. Нашите меки мебели са облицовани с дамаска и кожа и лесно се почистват. Едно минаване с прахосмукачката е напълно достатъчно.

Модерни. Мебелите от масив в момента са хит на пазара, така че можете да сте сигурни, че нашите кресла ще изглеждат модерни и стилни във вашия офис или дом.

Луксозни кресла

Съчетаването на изящен дизайн с висока функционалност, прави нашите мебели най-предпочитания в своя клас. Нашата фирма предлага кресла с перфектно качество–надеждни, стилни и истински произведения на изкуството. Освен това са на достъпни цени, което е голямо предимство, тъй като моделите ни са бутикови.

Ние предлагаме красиви и стилни мебели, които са приятни за окото, с красив дизайн и осигуряват кралски комфорт. Те със сигурност ще осигурят на вас и вашето семейство възможност да се насладите на удобствата и красивия живот.

Днес на пазара е пълно с различни видове мека мебел. Но само закупуването на кресла от фабриката „Еврика“, ще ви даде възможност за избор в полза на най-високо качество и стил. И най-важното: ще получите продукти, които са изработени от екологично чисти и естествени материали.

Нашите мебели са изключително оригинални и голяма част от тях се предлагат за износ. Ние гарантираме елитни мебели, подходящи и за най-изискания вкус и стил, които да отговорят на всички очаквания за дизайн и качество. При това на достъпна цена.