Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Входна врата от масивно дърво

  Да впечатлите гостите си от пръв поглед не е лесна задача, но може да ги смаете с избора на входна врата за дома. Мебелна фабрика „Еврика” предлага входни врати от масив с изключително качество и уникален дизайн.

  Предлаганите модели са с дърворезба и стъкла, като всички модели се изработват по поръчка на нашите клиенти. Вратите са изработени изцяло от масивна дървесина—дъб и бук, като изработването им е съобразено изцяло с изискванията за качество и безопасност. Цветовете можете да изберете от менюто „Цветове” на сайта, като за клиентите с по-специални изисквания предлагаме и допълнителни техники за състаряване и декориране на вратите, съобразени изцяло с техния вкус.

   

  Ако антрето е визитката на вашия дом, то входната врата е лицето. Избирайки входна врата от масив, вие получавате сигурност, високо качество и изящен дизайн. Предимствата на входните врати на фабрика „Еврика” са, че те са красиви, солидни и най-вече—сигурни и гарантират спокойствие на своите притежатели. Фирмата работи изцяло с размери на клиента, като можете да поръчате врата, която да пасне изцяло на вашия дом—и по цвят, и по размери, и по вид. Изработваме и модели по стандарт—2000/2930, но се съобразяваме и изцяло с изискванията на нашите клиенти.

  В зависимост от личния ви вкус, интериорната врата може да бъде изработена от масив в комбинация със стъкло, или изцяло от масивна дървесина. Също така, предлагаме както модели с декорация, така и такива, които са напълно изчистени като визия.

   

  Що се отнася до качеството—фабрика „Еврика” работи с най-високо качества масивна дървесина и гарантираме, че при правилно поддържане и съхранение, нашите входни врати от масив могат да ви служат практически вечно.

  Можете да сте спокойни с техния избор и по друга причина—ако дървото бъде наранено, или повредено, то лесно може да бъде поправено, а щетите заличени. За разлика от металните врати, при нараняване на дървената врата, не ви се налага да сменяте отново цялата врата. За сметка на това ви гарантираме, че те са изключително надеждни и сигурни, както и забележително устойчиви на всякакви удари, точно като и металните врати, и дори повече, тъй като от масивна дървесина.

  Снимки на модел входна врата от масив, можете да видите в галерията по-долу.

  Размери
  Запитване