Описание
  Average: 3.4 (5 votes)

  Вътрешна врата от масив

  Изискания дом си личи от вратата, а няма нищо по-изискано от стилна вътрешна врата от масивно дърво. Мебелна фабрика „Еврика” има удоволствието да ви представи един модел, който ще подхожда перфектно на всяко жилище.

  Този модел е сигурен и надежден, като осигурява комфорт и сигурност във вашия дом.

  С елегантни декоративни елементи, които не се натрапват, а в същото време създават и усещане за уют и класа, вътрешна врата 9002 е образец за класически чар и съвременен стил.

   

  Самата врата е изчистена и много елегантна, но за ценителите на разнообразието, предлагаме касата с резбовани елементи.

  Моделът е подходящ за интериор на офис. Ако искате да внушите респект в клиентите си, една такава врата може да преобрази цялото помещение. Идеална е също така и за жилища—може да я използвате за спалнята, дневната, кухнята, детската и дори библиотеката, ако имате така.

  Вътрешна врата от масивно дърво на фабрика „Еврика” е изключително качествено изработена и се проектира с размери на клиента.

  Тя се затваря плътно, за да осигурява пълен уют през зимата и спокойствие през лятото.

   

  Касата от масивна дървесина стои изключително стилно и елегантно.

  Тази вътрешна врата е подходяща не само за домашно ползване, но и в хотелски комплекси. Накарайте гостите си да ахнат, още с влизането им. Поглезете самочувствието им с елегантен и стилен интериор.

  Всяко изискано заведение се нуждае и от подходящ интериор. А вътрешна врата от масив на фабрика Еврика е подходяща за всеки тип обзавеждане — модерно или класическо.

  Освен с изящен дизайн и фини линии, този модел врата може да се изработи в цвят по избор. Цветът може да бъде избран от секцията „Цветове” на сайта на компанията.

   

  Вътрешна врата на фабрика „Еврика” е много подходяща за жилища с дълги антрета, а също и за големи къщи.

  Лесно може да я комбинирате с интериорна врата от масив 9000 и входна врата от масив 9001.

  Както всички останали мебели на фабрика „Еврика” и този модел е изключително качествен и много висока гаранция. За всички клиенти, които решат да направят големи поръчки, фирмата предлага преференциални условия, както и безплатна доставка до всяка точка от страната.

  Запитване