Описание
  Average: 4.2 (12 votes)

  Интериорна врата от масивно дърво

  Солидните интериорни врати са не просто лукс, а необходимост в днешно време. Без значение, дали става дума за къща или апартамент, една подобна врата би ви дала усещане за сигурност и комфорт. Интериорна врата от масив на фабрика „Еврика” е луксозни, стилно и изискано допълнение към вашия дом.

  Моделът на нашата фирма притежава всички качества, които може да пожелае един клиент — надеждност, стил и издръжливост. Избирайки интериорни врати от масив, вие получавате изключително качество на достъпна цена.

   

  Интериорна врата от масив на фабрика „Еврика” е подходяща за всеки дом — можете да я изберете за вашата къща, или апартамент. Изчистените линии и класическият дизайн правят модела да изглежда луксозен и солиден, дори и в най-изискания дом. Моделът се изработва от масив — бук или дъб, съобразно всички изисквания за качество и безопасност. Можете да изберете цвят по ваш вкус от категорията цветове — допълнително предлагаме и специални техники за състаряване или декориране на вратите, за клиенти с по-нестандартни предпочитания.

  Нашата интериорна врата от масив се изработва с размери по стандарт — 1270/2275, но може да бъде изработена и по размери на клиента. В случай, че не сте сигурни за мерките, наш екип ще дойде на място, за да вземе нужните размери и да отговори на всичките ви въпроси. Във фирмата ни работят и дизайнери, които ще ви посъветват и за цветовете или дизайна, ако имате затруднения в тази област. Гарантираме ви, че изработените от нас интериорни врати са с много високо качество и при правилно поддържане, ще ви служат практически вечно.

   

  Интериорна врата от масив на фабрика „Еврика” е модел, който си заслужава да изберете за вашия дом, независимо дали се намира извън града, или в сърцето на столицата. Тя ще внушава респект у гостите ви, както и чувство за сигурност у вас самите. Моделите се изработват изцяло от естествени материали и са третирани със специални препарати, за да устоят на времето. Можете да бъдете сигурни, че избирайки подобна врата, залагате на качество, което няма да откриете другаде.

  Освен това, нашите клиенти получават и друго преимущество — изработваме моделите изцяло по поръчка и по ваш вкус, като можем да включим в дизайна и резбовани елементи по ваш избор. Така ще бъдете сигурни, че разполагате с наистина уникални интериорни врати, създадени изцяло за вас. Вижте повече в нашата галерия по-долу.

  Размери
  Запитване