Входната врата е лицето на нашия дом и в същото време своеобразна преграда пред външния свят. Тя отделя дома ни от шумния свят навън и ни осигурява сигурност и спокойствие през нощта. Всеки човек има три изисквания към входната врата на дома си — да е солидна, издръжлива и да изглежда добре. Независимо дали става въпрос за дом в провинцията, или в центъра на града, визията е от точно толкова голямо значение, колкото и надеждността. В мебелна фабрика „Еврика” знаем, че качеството и визията са изключително важни и се стремим да предложим най-доброто на своите клиенти

Входна врата, или визитна картичка

Изборът на входна врата за дома не е лесно. Всеки човек иска да се чувства сигурен зад вратите на дома си, а в същото време държи и на качеството. Металните и блиндираните врати изглеждат надеждно решение в днешно време, но имат два недостатъка — лесно могат да бъдат надрани и повърхността им да бъде повредена при удар. Това може и да не нарушава тяхната солидност, поне на пръв поглед, но рано или късно се налага да смените подобна врата, тъй като подобен белег изключително сериозно я загрозява, а няма как да бъде поправен.

Има ли алтернативно решение?

Алтернатива има и тя е във входните врати от масив. Тестовете и проучванията доказват, че входните врати от масивна дървесина са не по-малко надеждни и солидни, отколкото металните врати. Нещо повече — тяхното поддържане е много по-лесно и удобно, отколкото на другите видове, които се предлагат на пазара.

 

С какво входните врати от масив са по-добри от блиндираните и металните?

-              Качество

На първо място с качеството си. Мебелна фабрика „Еврика” предлага врати от масивна дървесина, изработени само от висококачествен дъб и бук. Моделите са съобразени с всички изисквания на клиентите, третирани са със специални препарати срещу вредители и лакирани, за да устояват дори на щетите на времето. С подобна солидна врата можете да се чувствате спокойни и сигурни в дома си.

-              Изработва се изцяло по ваш вкус.

Моделите се изработват изцяло по вкуса на нашите клиенти, с размери и цветове отново по техен избор. Ако не сте в състояние сами да вземете необходимите мерки, наш екип може да дойде на място и да направите нужните замервания. Специалистите ни по дизайн ще отговорят на въпросите ви относно визията. Цветовете можете да изберете от менюто с „Цветове” на сайта, а модела да обсъдите с нашите мебелни специалисти. Можете да поръчате уникален модел врата за вашия дом, с дърворезба, стъклени елементи, или други специфични декорации. И ви гарантираме, че ще останете доволни от резултата.

Не само входната врата е важна

Входната врата е лицето на вашия дом, но освен за нея, добре е да се погрижете и за интериорните врати в дома си. За да накарате гостите ви наистина да се чувстват уютно, зарежете пластмасовите врати и заложете на интериорни врати от масив.

Те имат редица предимства, пред обикновените врати от шперплат и ПДЧ — по-здрави са, изглеждат много по-добре, могат да бъдат декорирани с дърворезба, а също така и са солидни. Една масивна интериорна врата от дъб или бук ще пази личното пространство на спалнята ви, по-надеждно от всякакви други предпазни средства.

Не искате никой да влиза в кухнята, докато приготвяте любимите лакомства за семейството? Нищо не е по-подходящо от една масивна дървена интериорна врата. Освен всичко останало, можете да бъдете спокойни и по друга причина с нея — миризмите от кухнята няма да се разнасят из останалите стаи на дома.

Всекидневната ви също ще придобие по-приятен вид с интериорна врата от дърво, при това от масивна дървесина. Предимствата са многобройни — пази от студа, изглежда добре и няма опасност малчуганите ви да я „отнесат” по време на някоя от игрите си.

В зависимост от вкуса и предпочитанията на клиентите си, предлагаме интериорни врати изцяло от масив, или с различни декорации. Точно както и с входните врати, гарантираме, че при изработването на интериорните ни модели залагаме само на високо качество и дизайн, съобразен изцяло с предпочитанията на нашите клиенти.

Защо да изберете точно нас?

Мебелна фабрика „Еврика” е фирма с традиции и богат опит в изработването на мебели от масивна дървесина. Стараем се да следваме най-новите стандарти в производството на мебели и спазваме всички изисквания. Освен това сме иновативни и гъвкави по отношение на предпочитанията на нашите клиенти. И гарантираме за качеството, което предлагаме.

 

Освен входни и интериорни врати от масив, ние предлагаме и пълно обзавеждане. Собствениците на хотели могат да изберат при нас буквално всичко — от входната врата на комплекса, до последния детайл в обзавеждането на хотелската стая. Това спестява много време, нерви и пари, тъй като при поръчки за количество, предлагаме и изгодни отстъпки. Бизнесмените, които притежават офиси, ресторанти или нощни заведения също отлично знаят, колко е важен имиджа в днешно време — с вратите от масив на фабрика „Еврика” печелите качество, сигурност и стил, които са абсолютно неподражаеми. Освен това добрия имидж печели и повече клиенти, а визията на едно заведение започва от входната врата.

Що се отнася до тези от клиентите ни, които притежават собствен офис — възможността да обзаведете не само работното си пространство с предпочитаните мебели, но и да изберете сигурна и представителна входна врата е възможност, която не трябва да изпускате. В бизнеса всеки детайл е от значение.

 

И накрая няколко думи, защо да изберете входните и интериорни врати на фабрика „Еврика” за вашия дом. На първо място — защото са красиви и надеждни. Можете да сте сигурни, че избрания от вас модел врата от масив, няма да се разпадне при първия удар, няма да се огъне като ламарина, нито пък може да бъде изкъртена или повредена толкова лесно. Освен това моделите се поддържат без усилия, при повърхностни наранявания, следите се заличават изключително бързо, а и изглеждат толкова добре. С подходящата поддръжка и съхранение, подобни модели врати могат да издържат с десетилетия и дори столетия. За разлика от по-евтините врати от шперплат и ПДЧ, вратите на фабрика „Еврика” са от най-висококачествена масивна дървесина и са изцяло от масив. Изработват се изцяло по поръчка на клиентите ни, така че да задоволят неговия вкус и напълно да отговорят на всичките му изисквания.