Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Мебели за изба от масивно дърво

  Ценителите на добрите вина, обичат не само изтънчената обстановка и атмосферата на добрата енотека или винарска изба, но и удобствата. Затова, освен практични стелажи, където да подредите отбраните реколти, място трябва да намерят и мебелите, на които клиентите да се настанят, докато дегустират.

  Предлагаме ви мебели и стелажи за изба-  8032, които ще бъдат гордост за всеки собственик на енотека, винарна или частна изба.

  Освен задължителните стелажи за вино, които са неизменна част от интериора на всяка изба, не може да пропуснем и масите, и столовете. Без значение дали искате да декорирате малка изба –механа у дома, или да декорирате новия си ресторант, удобоството на вашите клиенти и гости е от важно значение.

  Затова специално за вас,  мебелна фабрика „Еврика” представя серията си мебели за изба. Тя включва не само стелажи за изба, но и ретро кресло – 5011 с кожена тапицерия и високи крака. Моделът се изработва от висококачествена дървесина – дъб, бук, липа, а освен това е решен с удобна тапицерия. Дамаската може да бъде кожена или от плат, а десените може да видите в менюто „Кожи” и „Дамаски” на сайта.

  И тъй като знаем, че нашите клиенти държат на индивидуалността, в менюто „Цветове” ви предлагаме да изберете най-подходящия за вас цвят на мебелите. По желание, те могат да бъдат покрити със златен или сребърен финиш, или състарени изкуствено, за да придобият по-ретро вид.

  Освен удобното ретро кресло – реф. 5011, ние ви предлагаме също така и удобна кръгла масичка – реф .  2130. Моделът може да бъде предложен във височина по ваш избор, или изработен по стандарт с размери – 600/700 мм. Това е една много красива и практична мебел, която може да използвате при всяка ситуация.

  Мебелна фабрика „Еврика” гарантира за високото качество на своите мебели и предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване. Можете да сте сигурни, че с нашите мебели сте направили правилния избор и те ще ви служат дълго и сигурно десетилетия наред.

  Ако държите на качеството, уникалната изработка и елегантния дизайн, заложете на нашите продукти. Може да сте сигурни, че с тях ще спестите средства и няма да ви се налага да ги подменяте през година.  А и за поръчки на големи количества, предлагаме изгодни оферти.

  Запитване