Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Офис мебели от масивно дърво

  За ценителите на удобствата в бизнес обзавеждането, мебелна фабрика „Еврика” представя своята серия офис мебели от масив — реф. 8033. Всички те са изработени от масивна дървесина и отговарят на всички съвременни стандарти за качество.

  Серията ни включва офис бюро, директорско кресло, шкаф — витрина, удобни дивани, посетителски столове. Те могат да бъдат комбинирани и с удобни масички за посетители, каквито може да изберете от каталога на сайта.

  Офис бюро - реф. 2080 се изработва с размери по желание на клиента и е изключително стилно и функционално. То намира своето приложение не само в офиси с класически стил обзавеждане, но и в модерни бизнес центрове, с млади и динамични екипи.

   

  Бюрото може да служи както за поставка за компютър, така и за писалище. И е удобно за съхранение на различни документи с многобройните си чекмеджета.

  Офис кресло — реф. 1115 е друг продукт от серията ни, който заслужава внимание. Със солидна и удобна седалка, функция за люлеене и облегалки за ръцете, той е отлично решение, дори да прекарвате с часове в офиса си ежедневно.

  В зависимост от избора на мебели и обзавеждане, предлагаме на вниманието ви и шкаф за ъгъл — реф 3118. Тази елегантна бутикова мебел може да се впише и в най-тесните пространства.

  С грижа за посетителите или пък за гостите във вашия офис, предлагаме на вниманието ви и ретро кресло — реф. 5011. С кожена тапицерия, стилен дизайн и елегантна дамаска, моделът може да се изработи с размери и височина, изцяло по ваш вкус.

   

  И накрая, но не и по важност — предлагаме на вниманието ви разтегателен диван, — реф 5049. Той може да послужи за удобно посрещане на посетителите ви и дори да се превърне в удобна спалня, в случай на нужда.

  Всички мебели на фабрика „Еврика” са с гаранция за качество и отговарят на всички изисквания и международни стандарти. Не само може да ги поръчате с размери по ваш избор, но и с цвят и тапицерия отново по ваш вкус. Конкретни предложения може да видите в секцията „Цветове”, а също така и в секцията „Кожи” и „Дамаски” в менюто на сайта. Мебелите ще бъдат изработени изцяло съобразно вашите желания и нужди.

  Мебели за офис реф. 8033 са не само стилни, но и издръжливи. Можете да бъдете спокойни с тях, че ще ви служат дълги години и няма да загубят своята здравина и качество.

  Запитване