Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Когато става въпрос за обзавеждане на дом, въпросът, който всички си задават, е - как да направим жилището уютно, елегантно и красиво едновременно? Ние от мебелна фабрика Еврика знаем как.

  Предлагаме на вниманието ви, проект за обзавеждане на дом, който съчетава в себе си средиземноморски дух, съчетан с мебели в неокласически стил и с модерна функционалност. Всички модели са произведени от фабрика „Еврика“ и са изработени от висококачествена масивна дървесина.

  Кухнята е луксозна, с множество шкафове, функционален кухненски остров и е изцяло изработена от масивна дървесина дъб, решена в бяло. Тя е особено подходяща за голям дом или луксозен апартамент с просторно помещение за готвене, в което ще бъде удоволствие да се изявявате.

  Луксозно обзавеждане на дом с мебели от дъб

  Трапезарията отново е решена в бяло, с мебели в класически стил , а акцентът е върху масивен шкаф. Столовете са модел „Испания“ и са изработени от дъб. Масата също е изработена от дъб и по желание на клиентите може да бъде проектирана с разтягащ се механизъм.

  Всички мебели от този комплект за обзавеждане на дом са изработени съобразно индивидуалния вкус на клиента и съобразени с личните му изисквания. От менюто „Цветове“ на сайта можете да изберете цвета на мебелите, който би подхождал най-много на интериора във вашия дом.

  Цялостното обзавеждане на дом включва още и мебели за антре, спалня и всекидневна. За този проект изработихме холна маса и класически шкаф с четири чекмеджета, както и ретро шкаф от бук в бяло. Мебелите могат да бъдат изработени от бук, дъб, липа или череша. А съобразно възможностите и предпочитанията на клиентите използваме и масив, в комбинация с плоскости, покрити с естествен фурнир.

  Към дизайна на обзавеждането, включва още малка масичка в бяло, изработена в ретро стил, както и малки шкафчета с чекмеджета, отново изработени от бял дъб с кафява патина

  Цялостния комплект мебели за обзавеждане на дом включва изработване на мебелите в един стил и вид — в случая — дъб. Цветът е бяло, с отворена пора, като в този тон са решени и ламперията на трапезарията и хола на дома. По желание на клиента, всички стени са облицовани с дърво в същия цвят.

  Запитване