Описание
  Average: 4.3 (2 votes)

  Домът е мястото, където прекарвате поне две трети от времето, затова е важно той да бъде удобен и функционален. Ключова роля в изпълнението на тази задача има обзавеждането. Мебелна фабрика „Еврика“ изготвя и реализира проекти за цялостно обзавеждане за дома. Всички мебели са изработени от масив, с красива декорация и са удобни и функционални. С избора на мебели за обзавеждане за дома от нашия каталог, ще получите не просто добре обзаведено жилище, а истински дом.

  Предлагаме на вниманието ви, обзавеждане за дома изпълнено изцяло от фабрика „Еврика“. То е специално изработено за еднофамилна къща и включва изработка на всички мебели—от кухнята до банята (Реф. 8026) Кухнята е представена в неокънтри стил в бели и пясъчни тонове, като включва, освен кухненските шкафове и трапезна маса за хранене, и столове за шестима души. Масата е изработена от масивна дървесина, както и столовете, които са с широки седалки и удобна тапицерия.

  В зависимост от предпочитанията на клиентите, всички мебели могат да бъдат изработени от дъб, череша, липа или бук. От менюто „Дамаска“ изберете тапицерията, а от секцията „Цветове“, най-подходящия цвят за мебелите. При изработването на този проект, заложихме на естествените тонове и ретро дизайна.

  Ретро обзавеждане за дома от масивно дърво

  Комплектът за спалня включва легло с двойна табла, табуретка и нощни шкафчета от масив. Добавен е и масивен трикрилен гардероб в цвят златен дъб.

  Специално за банята бе изработен ретро шкаф от масив в бяло.

  Обзавеждането за дома включи още и мебели за детска стая включително компютърно бюро, ретро стол с мека седалка и облегалка, трикрил гардероб с малка секция за книги, а антрето е решено в класически стил с масичка от масив и ретро закачалка с  малък шкаф, поставка за ключове и масивен шкаф за обувки.

  Цялостното обзавеждане за дома бе завършено с обзавеждане на кабинета с мебели от масив, съчетаващи комплект витрини със стъклени врати и долни шкафове от естествено дърво и бюро от масив, отново от дъб. Холът е решен в светли тонове и обединява в себе си кресло и диван „Честърфийлд“ с дамаска, шкаф за телевизора и малка масичка за кафе, изработена изцяло от масив.

  И накрая, но не и на последно място, в комплекта с обзавеждане за дома са включени и мебелите за трапезария, отново изработени от масив и комбиниращи скрин, витрина и трапезна маса със столове, подходяща за 8 души

  Запитване