Описание
  Average: 4.1 (11 votes)

  Класическият интериор подчертава най-добре изисканата атмосфера на всеки дом, а класическото обзавеждане на къща се радва на висока оценка от ценителите на добрия вкус и качественото обзавеждане. Представяме на вашето внимание проект за обзавеждане на къща в ретро стил, който се радва на огромен успех.

  Всички мебели са изработени от масивна дървесина, в класически стил. Луксозното обзавеждане включва малка трапезария, подходяща за кухня, с елегантни столове в бяло покрити с кожена тапицерия и маса от масив с мраморен плот. Моделът е специално изработен по поръчка на клиента. Проектът за обзавеждане на къща включва и официална ретро трапезария за 8 души със столове от масив и тапицирани с дамаска (Реф 1055), както и маса, изработена изцяло от масивна дървесина (Реф. 2036).

  Моделът е изключително подходящ за голям дом, където живеят много хора или се приемат много посетители. Елегантното обзавеждане на къща, съчетава в себе си не само класическия дизайн на мебелите, но и кожената тапицерия.

  Цялостно обзавеждане на къща от Фабрика за мебели Еврика

  Специално за интериора на хола в дома бяха изработени по поръчка и няколко луксозни дивана „Честърфийлд“ с кожена тапицерия и дамаска (Реф. 5074 и Реф. 5057), които са съчетани с елегантна витрина с овален дизайн и малка ретро масичка.

  Към луксозното обзавеждане на къщата влиза и пуф (Реф. 5075), тапициран с естествена кожа, малка кръгла масичка от масивна дървесина и висок шкаф — витрина, подходящ за напитки.

  Стилното ретро обзавеждане за къща включва още малка холна масичка с чекмеджета и модел на диван „Честърфийлд“ в антрето. Комплектът е уникален и е изключително подходящ за големи еднофамилни къщи.

  Всички мебели са изработени от масив и са от естествена дървесина. Съобразени са изцяло със стиловите предпочитания на клиента и останалата част от интериора на дома. Високото им качество и износоустойчивост се гарантира не само от начина на производство, но и технологията за обработка и защита на дървото. А при правилно съхранение мебелите остават практически вечни и запазват дълго време блясъка си.

  Това е един от проектите на фабрика Еврика, който включва пълно изработване на мебелите за дома. Те се съчетават по неповторим начин и подчертават уникалната атмосфера на жилището.

   

  Запитване