Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Ако търгувате с виното, или сте запален колекционер, правилното му съхранение е от огромно значение. Без значение дали става въпрос за винарна, или домашна изба, подходящите мебели за вино имат главна роля в неговото съхраняване.

  Фабрика „Еврика“ представя на вниманието ви висококачествени комплекти мебели за вино от масив, които ще подхождат невероятно добре, както на избата във вашия дом, така и на професионална винарна за търговия с божествената напитка. Преимуществата на нашите мебели са, че са изработени от висококачествена дървесина — бук, дъб, череша или липа. Освен това се изработват единствено по индивидуален проект, за да отговорят изцяло на вашите лични изисквания и очаквания, а също поради спецификата на помещенията, за които са предвидени.

  Мебели за вино за ценители

  Шкафовете за вино, както и поставките за бутилките на фабрика Еврика, се изработват изцяло по поръчка на клиента и с размери на клиента. Ако нямате възможност да вземете мерки, или сте затруднени, наши служители ще дойдат на място и ще вземат размерите, като обсъдят на място и всички специфики свързани с мебелите за вино. Изготвя се специален проект, който клиентът одобрява след посещение на място. Освен шкафовете за вино и поставките за бутилките, изработваме още специални рафтове и изложбени витрини, които можете да използвате за презентация на специализирани колекции или при представянето на специални вина. За търговски винарни, предлагаме и тематични столове и маси за дегустация, които да се съчетават с останалата част от интериора, а също така са идеални и за механа.

  Предимствата на нашите мебели за вино, както и моделите, които изработваме можете да разглеждате в галерията по-горе. Пред вас е цялостен проект обзавеждане за винарна с мебели за вино от масив — бук, изработени за винарна край София. Проектът по индивидуална поръчка и е съобразен изцяло с изискванията на клиента, като по желание мебелите могат да се изработят и от друга дървесина — дъб, череша или липа. Всички мебели са съобразени с размерите на помещението, както и със спецификите на самата винарна. Комплектът с изработени мебели за вино, включва и стелажи за винарната, тематични мебели за механа, изложбените витрини и шкафовете за съхранение на вино. Всички мебели са от масивен бук, покрити със защитен лак. Интериорът е решен в кафяво и пясъчно и напълно отговаря на атмосферата на една винарна.

  Запитване