Описание
  Average: 5 (4 votes)

  С намигване към ретрото, ви представяме модел на ретро трапезария, идеален за всеки дом.

  Комплектът е много подходящ за ценители. Включва мебели за ретро трапезария в неокласически стил–столове и маса, изработени от естествена дървесина. Обзавеждането за ретро трапезария може да се произведе от различни видове масивно дърво–дъб, череша, бук или липа.

  Всички мебели са с изящен дизайн и фини декоративни елементи по тях. Предлагаме ви висока маса за хранене (Реф. 2115) с квадратен плот и гравирани, изящно извити крака, в класически стил. По желание на клиента този модел може да се произведе изцяло от масивна дървесина, а за тези, които предпочитат по-олекотен модел, предлагаме комбинация от масивна дървесина с плоскости, покрити с естествен фурнир.

  Столовете (Реф. 1093) също са изработени от масивна дървесина. Те са с широка, удобна седалка и тапицерия, а дамаската можете да изберете от менюто „Дамаска“ или „Кожа“. Цветът също зависи от личния вкус на клиента, като предлагаме не само едноцветни, но и патинирани модели със златни кантове.

  Ретро трапезария за ценители

  Столовете се предлагат, декорирани с изящни декоративни елементи по краката и облегалката, които ги правят абсолютно уникални. Обзавеждането за ретро трапезария се съчетава отлично с интериора на къща в провинцията, а също така подхожда и за ресторант или енотека. По желание на клиентите, изработваме този модел ретро трапезария и за ресторанти, като предлагаме и отстъпка при количествени поръчки.

  Комплектът мебели за ретро трапезария е особено подходящ и в случай, че решите да обзаведете частен салон във вашия ресторант или клуб.

  Защо да изберете мебелите за ретро трапезария на Еврика?

  Защото са функционални, удобно и красиви. От менюто „цветове“ на сайта, можете да изберете цвета, които би подхождал най-много на вашите мебели, а в секцията „дамаски“ да подберете най-подходящата тапицерия. Освен това мебелите са изключително функционални. Можете да ги ползвате в дневната, като оформите трапезен кът, или в кухнята.

  Комплектът за ретро трапезария се произвежда по стандартни размери, но приемаме и индивидуални поръчки от клиентите. Това е един от най-търсените и най-желани модели, не само от домове и заведения в България, но и за чужбина. Произвели сме хиляди от този вид за нашите клиенти.

  Запитване