Описание
  Average: 4.6 (5 votes)

  Всекидневната е визитната картичка на всеки дом, но понякога, не само тя е изложена на показ. Затова, ако наистина искате да впечатлите приятелите си, заложете на луксозно обзавеждане във всяка част от дома си. Особено, ако предпочитате отворените пространства.

  Представяме ви луксозно обзавеждане за къща, като проекта е реализиран съвместно с дизайнерката Дия. Интериорът обединява в себе си хол, кухня, трапезария и кът за почивка. Трапезарията е обзаведена с класически столове за трапезария от серията „Орхидея“ и маса от масив, отново от серията „Орхидея“ (Реф. 1057) .

  Холната масичка отново е от серията „Орхидея“ и изработена е изцяло по поръчка и е с нестандартни размери ( Реф. 2117). Мебелите в зоната за почивка, съща са изработени от фабрика за мебели Еврика. Този модел е изключително удобен, както за почивка край камината, така и за спалня. Комплектът включва лежанка (Реф. 5062) и кресло "Орхидея" — —. 5008). Комбинирани с малка масичка с чекмедже Реф. 2078, те придават невероятен стил на помещението.

  Луксозно обзавеждане за аристократичен дом

  Всички мебели от комплекта за луксозно обзавеждане са от масив, като материала е дъб. Цветът, който е подбран е избелен дъб със златна патина, съчетаващ се идеално с останалата част от интериора.

  Подобно луксозно обзавеждане е най-подходящо за еднофамилна къща или вила извън града. В същото време можете да заложите на него и в случай, че решите да обзаведете мезонет или по-голям апартамент. Предимствата са, че всички мебели са в един стил и лесно можете да ги размествате, ако някоя конфигурация не ви харесва. Освен това тези мебели са много с дълъг живот и при правилно съхранение и поддържане са практически вечни.

  Всички мебели на фабрика „Еврика“ са изработени по най-висок стандарт и от качествена естествена дървесина. Тапицерията може да бъде кожа или тъкана дамаска, или кожа. В случай, че изберете този модел луксозно обзавеждане за дома, в менюто на сайта можете да изберете цветовете и тъканите за мебелите.

  Мебелите се произвеждат не само по стандарт, но приемаме и индивидуални поръчки. Служители на фирмата могат на място да вземат точните размери, а с фирмените дизайнери можете да се консултирате относно визията и стила на мебелите за вашия дом.

  Запитване