Описание
  Average: 4.4 (5 votes)

  Всяка млада жена иска да се чувства като кралица в спалнята си и ето, че това вече е възможно. С класическото спално обзавеждане на фабрика „Еврика“, можете да се наслаждавате на небивал разкош в дома си.

  Представя ви проект, за спално обзавеждане, който е осъществен в сътрудничество с дизайнерката Дия. Елегантният интериор и мебелите са решени в класически стил и са идеални за главна спалня в аристократична къща в града, или за провинциално имение.

  Обзавеждането за спалня включва—спалня Ева - Реф. 4020 с дърворезба и тапицирана табла на леглото, нощни шкафчета със състарен финиш и бронзови дръжки, тоалетка с огледала в стил Луи XIV, в комбинация с двуместен диван, масичка и табуретка от серията „Орхидея“. Обзавеждането за спалня включва и гардероб с огледални врати, както и четирикрилен гардероб с плъзгащи се врати.

  Спалня за кралица с мебели „Еврика“

  Всички мебели са изработени от масив и се предлагат в различни цветови варианти. От менюто на сайта можете да изберете цвета на дамаската, както и дали да бъде тъкана, или от кожа. Моделът спално обзавеждане се произвежда в четири варианта—от дъб, бук, череша или липа. Фирмата предлага богат каталог с модели, но работим и по индивидуални проекти на клиентите ни. Луксозният интериор в един дом предлага много възможности, а подходящото спално обзавеждане ще направи чудеса за дома ви. Предимството на тези мебели за спалня не е само в това, че с тях всяка дама ще се чувства като кинозвезда. Не подценявайте комфорта, високата износоустойчивост и най-вече елегантен дизайн, които гарантират непреходност на мебелите в дома ви.

  Класическото и луксозно обзавеждане за спалня е предпочитано от хора с възможности, които ценят не само удобствата в спалнята, но и уюта, и красивата обстановка, която тези мебели създават.

  Друго предимство на обзавеждането за спалня на „Еврика“ е, че изработено от висококачествени материали с гаранция за качество. По желание на клиента, цветът може да бъде променен, а мебелите се изработват от масивна дървесина и са с гаранция за качество. При количествени поръчки се предлагат отстъпки, освен това фирмата разполага със специалисти, които могат да вземат на място размерите и да доставят обзавеждането за спалня, след изпълнение на поръчката.

  Запитване