Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Елегантната дневна е компилация от редица фактори. Добро осветление, правилно подбран цвят на стените, под и разбира се подходящи мебели за обзавеждане на дневна.

  Дизайнерите на фабрика „Еврика“ успяха да създадат идеалните мебели за обзавеждане на дневна, подходящи, както за модерно жилище в града, така и за уютен дом в провинцията. Комплектът мебели от масив за дневна стая (ref-8018) са идеални за вашия дом. С тях вие решавате проблема с обзавеждането и в същото време разполагате с лукс мебели за дневна стая, подходящи за голям, или малък дом.

  За да постигнете атмосферата на аристократичен и изискан дом са ви необходимо не просто мебели, които се видели в магазина, а мебели от масив – с класически дизайн, фина изработка и най-вече качествени.

  Модерно обзавеждане на дневна

  Ние залагаме на най-качествените материали при производството на мебели за обзавеждане на дневна и не само. Всички модели са изработени от масив, а комплектът се предлага във варианти от бук, липа, череша и дъб. Избирайки мебелите от фабрика „Еврика“ получавате най-доброто – изящна изработка, дълготраен цвят и здравина на мебелите, качество на подходяща цена.

  Какви са предимствата?

  Комплектът включва елипсовидна маса и шест стола с тапицерия, изработени от висококачествен масив. Масата (Реф. 2060) e произведена като комбинация от масивна дървесина и плоскости покрити с естествен фурнир, но по желание на клиентите може да се изработи и изцяло от масивно дърво. Моделът се предлага и с разтегателен механизъм, ако клиентът желае въпросната мебел да бъде изработена с такъв.

  Предимството на този модел мебели е, че можете да ги използвате не само при обзавеждане на дневна стая, но и за трапезария. Те са стилни и лесно се съчетават с останалата част от мебелите в помещението.

  Столовете са с изчистен дизайн, решени в класически стил с тапицирана седалка и облегалка (Реф.1074). А масата е с изящни декоративни извивки в долната си част.

  Комплектът е подходящ, както за всекидневна, така и за трапезария и е идеален, ако искате да обедините обзавеждане на дневна и трапезария в едно помещение. Това е и един от най-продаваните модели на „Еврика“, който е особено предпочитан не само в България, но и в чужбина. За големи количества предлагаме и отстъпки.

  Размери
  Запитване