Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Всеки дом се нуждае от стилна и удобна секция за книги. Малките сувенири заемат много място и е нужно да бъдат прибрани заедно. Писнало ви е да се чудите къде да си приберете всички излишни вещи? Една масивна секция за книги монтирана на стената, ще ви спаси.

  Какво предлагаме?

  Предлагаме ви масивна секция за книги (Реф. 8017), която по желание на клиента се изработва в съчетание с гардероб. Всички части са изработени от естествена дървесина и са от масивно дърво. Моделът се произвежда от дъб, бук, череша или липа. Можете да изберете кой е най-подходящия за вас от менюто „Цветове“.

  В зависимост от предпочитанията на клиента, фабрика „Еврика“ предлага производството на тази мебел от плоскости, фурнировани с естествен фурнир в комбинация с масивно дърво. Ако клиентът пожелае обаче, моделът може да се произведе и изцяло от масивно дърво.

  Модерно решение за малкия дом — секция за книги

  Предимствата на тази мебел са, че не заема много място, монтира се лесно на стената и е функционална. В комбинация с гардероб можете да съхранявате не само малките си вещи като книги и сувенири, но и дрехи или различни пособия, които не желаете да оставяте на открито, или не искате да пръскате из стаята. Този модел секция за книги може да се използва и като поставка за телевизор. Функционалната мебел е подходяща не само за хол, но и за детска стая.

  Подобен тип секция за книги е подходящо, както за малки домове, като едностайни апартаменти, така и за по-големи жилища. Предпочитана е, както от семейства с тийнейджъри и за техните детски стаи, така и за ценителите на класиката — стилна изискана и елегантна.

  Може да поискате този тип мебел да бъде изработена със състарен финиш и по този начин да изглеждат в ретро стил. Клиентите избрали модела за хола си, обикновено го комбинират с малка масичка за кафе от стъкло и масивна дървесина и триместен диван (Реф. 501) в зелено.

  Предлаганият модел секция за книги е в цвят Ivoire, но може да бъде решен какъвто цвят вие пожелаете – от бяло до венге, резеда или дори вишнево.

  Запитване