Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Всеки хотел, или ресторант има нужда от изискан бар, за да впечатлява клиентите и да гарантира имиджа на заведението. Затова и доброто обзавеждане за бар е от ключово значение за интереса към ресторанта.

  Барът от дърво е един от най-добрите избори, които можете да направите при обзавеждане на вашето заведение. А мебелна фабрика „Еврика“ ще изработи най-подходящия за вас, съобразен с всичките ви изисквания и предпочитания. Предлагаме ви обзавеждане за бар от масивно дърво, като плотовете са от мрамор, а самият бар е изработен от масивна дървесина и с декоративни месингови елементи(Реф 8016).

  По желание на клиента, барът може да се изработи от материали като бук, дъб, череша или липа. Мебелите са масивни, покрити с висококачествен защитен лак или боя. За клиенти със специфични изисквания, приемаме и индивидуални поръчки и изработваме обзавеждане за бар по-предварително изготвен и одобрен проект, като при същите условия правим и рецепции по поръчка. Гарантираме, че качеството на мебелите на фабрика „Еврика“, е най-високото, което ще откриете на пазара.

  Луксозно обзавеждане за бар от масив

  Изисканите хотели и клубове, все по-често акцентират върху ретро стила, или изисканите мебели от масивна дървесина, които оказват влияние върху атмосферата в заведението. В същото време тяхното качество гарантира и по-дълготрайното им използване.

  В зависимост от стила и интериора на заведението, можете да подберете, модерно или ретро обзавеждане за бар от масив. Подбирайки мебели от масивна дървесина вие правите възможно най-добрият избор за вашия клуб. Мебелите от масивно дърво не само излъчват авторитет и възхищават, но също така са качествени и можете да сте спокойни за тяхната износоустойчивост. Нека не подминаваме и факта, че качественото обзавеждане винаги излиза по-изгодно от евтините имитации. Особено когато става въпрос за обзавеждане на бар.

  Без значение, дали искате да поръчате домашен бар, или изискано обзавеждане за бар за хотел или клуб си, фабрика „Еврика“ е вашият избор. Ние работим с висококачествени материали, естествена дървесина и сме в крак с модните тенденции в обзавеждането.

  Нашите мебели са толкова устойчиви, че можете да използвате обзавеждането за бар на открито, ако заведението ви е с лятна тераса или край басейн. Благодарение на защитното си покритие, те могат да бъдат ползвани и на открито.

   

  Запитване