Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  Обзавеждането на вила е приятна, но също така и доста трудна задача. Особено, ако искате да придадете на дома си ретро атмосфера, каквато подхожда на една вила. Интериорът в този случай е от ключово значение – мебелите, стените, осветлението – всичко има значение. Ето няколко предложения как да преобразите вилата си в ретро стил.

  Започнете от дневната – сърцето на дома и мястото, където най-ярко ще изпъкне вашето обзавеждане на вила. Картини на стените, камина, каменен или дървен под. Всичко това ще хармонира отлично с изящен ансамбъл от мебели, изработени от най-качествено дърво, произведени от „Еврика”.

  Комплектът, който ще ви предложим е съчетание от изискана ниска масичка за кафе (Реф. 2055) и кресла– стилово еднакви към нея. Конструкцията им изглежда стандартна и максимално опростена, но не се подвеждайте по това. Те са не просто изключително удобни за ползване, но са мебели от най-висок клас, създадени с прецизна технология и екосъобразни материали.

  Обзавеждане на вила в ретро стилистика

  Луксозното кресло се отличава със заоблени, изящни форми и се изработва от масив на бук, череша или дъб. При него се търси ефект не само с дървената част, но и от комбинацията да дамаска (кожа) с цвета на конструкцията. Може да изберете най-подходящите цветови съчетания за вас от специализираните менюта на екрана.

  При избора на дизайн или цветове за елегантната масичка на кафе може да се спрете на традиционно едноцветно решение. В случай, че искате нещо по-артистично, може да заложите на масичка в два цвята със състарен вид, която представлява атрактивна комбинация. При всички случаи ще получите луксозна мебел, която носи полъха на отминало време, макар и произведена със съвременни технологии.

  Въпреки, че този красив ансамбъл е създаден от дизайнерите с цел да се използва като обзавеждане на вила, мнозина от клиентите ни припознават в него подходящ интериор и за хотели, клубове, кафенета, зимни градини, хотелски комплекси, ресторанти и т.н.

  Съчетанието на удобство, семпъл чар и артистичен ефект се харесва и в чужбина. Наши клиенти от Холандия отдавна предпочитат тази комбинация, вместо производството на старите мебелни къщи в Европа. За ценителите на луксозната ретро мебел от масив у нас, дори предлагаме отлични отстъпки при поръчка на количества. 

  Размери
  Запитване