Описание
  Average: 3.6 (2 votes)

  Новото строителство, въпреки безспорните си качества, обикновено поставя сериозно предизвикателство пред новодомците. Всеки един от тях трябва да се справи елегантно и практично с малкото пространство. Именно тук на помощ идват креативните идеи и нестандартни решения. А също така и качествените мебели, които да създадат подходящата атмосфера в дома ви. Достатъчно е просто да се усвои всяко ценно пространство и да се използват малки мебели за обзавеждане–от хола до трапезарията.

  Собствениците на малки домове не трябва да се простят с аристократични „екстри” като трапезария с обзавеждане от масив. Достатъчно им е да имат малко въображение и вкуса да предпочетат продукцията на мебелна фабрика „Еврика”.

  Хиляди собственици на апартаменти с не много големи стаи са ни се доверили и са избрали този красив комплект за трапезария–обзавеждане, което би се харесало на хора с различни вкусове.

  Мнозина обожават естествените материали и класическите форми, които внасят топлина и уют в дома. Други пък пестят пространство и залитат по модните „хай-тек” течения и минимализма. В „Еврика” се намерили идеално решение за всички.

  Трапезария с обзавеждане — елегантен микс от класика и модерен лукс

  И на двете групи клиенти този тип обзавеждане на трапезария ще се хареса заради изяществото на изработката, гладките извивки, нетрадиционната конструкция на масичката (Реф. 2051). Тя е малка, семпла и ненатрапчива, но едновременно с това и артистична с необичайна форма и обков. Около нея са подредени столове (Реф. 1031) със стандартна конструкция и фина украса, която стилово ги обвързва с масичката.

  Нетрадиционната трапезария с обзавеждане с ултрамодерна конструкция все пак изглежда и уютна и близка до природата. Тя се изработва от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. При интерес и заявка предлагаме производство само от масив на бук, череша, дъб или липа.

  Вашата масичка с уникален, почти аеродинамичен дизайн може да е с големина по ваш избор. „Еврика” дава свобода на клиентите си и хиляди от тях са получили своето модерно украшение по специално зададени размери.

  Моделът е идеален за всеки модерен дом или за ценителите на класическия интериор. Избирайки този вид трапезария, можете да бъдете сигурни, че сте получили перфектното обзавеждане за трапезарията в дома си–стилно, изискано и най-вече с идеално качество.

  Размери
  Запитване