Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Нестандартните хора с изискан стил се чувстват истински предизвикани, когато са изправени пред подбор на мебели за обзавеждане на хол. Стремят се към луксозни мебели с гарантирано качество и атрактивен вид, но държат визията на дома им да е възможно най-оригинална и дори ексцентрична.

  За любителите на екстравагантното и дори ексцентричното, мебелна фабрика „Еврика” предлага едно класическо и в същото време необичайно решение. Представяме ви един неповторим ансамбъл за обзавеждане на хол от класически мебели, но с нетрадиционни акценти. Той се състои от два основни компонента: холова гарнитура и мебели за трапезария.

  Първата част е от елементи на много популярния ни комплект "Орхидея". Те са триместен или двуместен диван (Реф. 5045), фотьойли (Реф.5044) и табуретки (Реф. 5046). Мебелите са със семпли, извити форми, прецизно изработени от масивно дърво и тапицерия от естествена кожа с дълъг косъм. Естественото продължение за артистично обзавеждане на хола идва с маса и прилежащите към нея столове, шкаф с огледало и витрина.

  Дръзко обзавеждане за хол с уникални акценти

  Въпреки семплия дизайн, обзавеждането за хол се изработва от най-качествена дървесина с акцент върху най-фините детайли, така че да отговори на очакванията на клиентите с изключително висок вкус.

  Дървената конструкция може да бъде в цвят, който сте подбрали сами от специализираното меню в сайта, като дамаската също можете да изберете сами. Мебелите са с елегантни изчистени форми, за да може да подчертаят ефекта на дамаската. Гарнитурата на диваните на снимката, например, е от естествена кожа.

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на клиентите си този предизвикателен вариант с тапицерия от естествена кожа и дължина на косъма 3 см. Предвид нетрадиционната комбинация, но и изключителното удобство, препоръчваме това обзавеждане за хол в частни извънградски домове в рустикален или класически стил.

  Ако сте почитатели на естествените материали и натуралния шик, но искате да осигурите не просто естетически ефект, но и удобство, този ансамбъл е идеален за вас. Независимо от големината на всекидневната, дръзката комбинация от мебели и дамаски придава изискан чар, който трудно ще постигнете със сложни украси.

  Ако сте собственици на хотели и ресторанти, също може да се възползвате от посочения вариант. Ще внесете артистичен уют в хотела, а вашите гости със сигурност ще останат впечатлени от това уникално обзавеждане.

  Размери
  Запитване