Описание
  Average: 2.2 (3 votes)

  Не е нужно да претрупвате всекидневната ви, за да си създадете комфортно място за отдих и да внушите усещане за уют. Мебелна фабрика „Еврика” комбинира класически ъглов диван (Реф. 5038) и ниска масичка за кафе (Реф. 2054), които представляват стилово единство и се превръщат в естествен център на вашето обзавеждане на хол.

  Канапето е изградено от три модула като издължената част, която наричаме лежанка, може да бъде изработена спрямо характеристиките на помещението — както от ляво, така и от дясно. В зависимост от нуждите ви, вашият хол може да се превърне в чудесна гостна при необходимост. Това става като произведем посочения диван с вграден метален механизъм. Чрез него той ще се превърне в комфортно легло, постлано с дебел матрак (10 см.).

  Уютно обзавеждане на хол в топли мотиви

  Най-важното за него е, че клиентите ни задават предварително размери така, че да си гарантират удобно канапе, но и да остане свободно място за артикули като табуретки, ниски столчета или кош за списания. Предложеният ъглов диван с маса, има и друго предимство–спестява ви необходимостта от фотьойли или второ канапе, а в същото време осигурява и визуално разделение на помещението–с него може да оформите кът за почивка, а останалата част от стаята да превърнете в трапезария.

  Домакините ценят в този модел не само луксозната изработка и елегантните форми. Свалящите се калъфи на възглавницата и матрака правят ъгловия диван изключително практичен и лесен за поддържане. Това обзавеждане за хол се харесва в частни градски домове, но би стояло прекрасно и в интериора на ваканционни апартаменти и хотели от висок клас.

  В зависимост от вкуса ви и цялостната концепция на дизайна, при изработката му може да се използва дамаска за възглавниците и кожа за основната част на канапето. Видът и цветът на двете може да подберете от менюто, в горната част на сайта.

  Тази удобна мебел би изглеждала непълна, ако не вървеше в комплект с изисканата масичка за кафе. Изработена е от най-качествена дървесина и щадящ лак, който подчертава деликатните форми и изящна украса. Цветът на масичката също може да се избере от съответното меню като ви предлагаме да проявите и артистичност. В „Еврика” изработваме това изискано бижу в комбинация от два цвята, като мекият ретро ефект може да бъде подсилен със състарен финиш.

  Размери
  Запитване