Обзавеждане за дневна - 8008 | Еврика Мебели

Обзавеждане за дневна - 8008

Изпратете запитване

Average: 6 (2 votes)

Класическият интериор е подходящ за всеки изискан дом, но обзавеждането на дневната стая е като визитна картичка за дома — колкото по-стилно изглежда, толкова по-успешна ще е домакинята.

Всяко обзавеждане за дневна изисква да се съчетаят пространство, комфорт и изискванията на домакините за красота и стил. А класическият интериор с ретро елементи е най-доброто решение за тези от вас, които търсят аристократичност. Предлагаме на вниманието ви модел за дневна, състоящ се от маса със състарен финиш, както и столове в класически стил, с кожена тапицерия. Идеално се съчетават с интериор в стил „Ампир“ или „Класицизъм“ и са подходящи, както за дневни на къщи, така и на модерни апартаменти. Те определят цялостният стил на обзавеждане на дневната, а след нея—и на останалата част на апартамента.

Когато домакинята в дома има предпочитания към луксозните мебели от естествени материали и с класически форми, изборът е именно фабрика „Еврика”. Луксозният комплект за дневна включва разтегателна маса (Реф. 2066) със столове (Реф. 1036).

Обзавеждане за дневна за дами с високи изисквания

Този луксозен ансамбъл впечатлява с комбинация от прости форми, но с аристократично излъчване. Произвежда се от масивна дървесина и според предпочитанията — от бук, череша, дъб или липа. Тапицерията може да бъде кожена или друга дамаска, по предпочитание на клиента.

В производството на артикулите си обръщаме внимание на най-фините детайли като спазваме екосъобразни норми и високи стандарти на качество.

От менюто "Цветове" в сайта може да изберете окраската на своето обзавеждане за дневна. Имайте предвид, че светлите тонове изглеждат изключително романтично и изящно, като цялостното внушение е за интериор напомнящ за някогашните дамски салони. Тъмният цвят пък придава тежест и аристократичност и повече подхожда за обзавеждане на дневна в голям апартамент, където се използват тежки драперии, орнаментика и позлата.

Комплектът е изключително търсен от клиентите на нашето предприятие. От мебелна фабрика „Еврика” са изработили хиляди бройки от този ансамбъл като най-атрактивни сред тях са тези със състарен финиш. Материалът създава патина, която внушава усещане за „история” на мебелите. Ретро внушението е не просто много красиво, но гарантирано не излиза от мода и е особено актуално сред почитателите на отминалите епохи.