Описание
  Average: 4.4 (4 votes)

  Обзавеждането на апартамент е деликатна задача, независимо от финансовите възможности на собствениците. Необходимо е да имаме предвид, че представата ни за стил и класа в интериора, трябва да се отговаря на големината на жилището. Когато разполагаме с малък дом, проблемът става още по-сериозен.

  В най-общия случай най-добре е да се спрем на красиви мебели, с деликатни форми и минимум украшения и аксесоари. По-артистичните и романтични натури се чувстват прекрасно в провансалски стил обзавеждане на апартамент.Мебелна фабрика „Еврика” може да ги зарадва с изящния ансамбъл от маса (Реф. 2022) и столове (Реф.1062).

  Този трапезен комплект стои прекрасно в жилище, независимо от големината му. При малкото — осигурява ценно пространство и внася светлина. В големия дом пък изглежда артистично и ненатрапчиво, като дава възможност домакините да изберат друг акцент на помещението.

  Обзавеждане на апартамент с изящен и непреходен чар

  Независимо от простотата на дизайна и семплите линии, комбинацията е от класа „лукс”! Моделът се изработва от най-качествената масивна дървесина на бук, череша, дъб или липа. С щадяща обработка и внимание към детайлите се гарантира непреходност на външния вид и гарантира здравина.

  Вариант, според възможностите на клиента е и комбинацията между масив и фурнировани с естествен фурнир плоскости. В провансалския стил обзавеждане обичайно се залага на бяло и светли цветове, но в зависимост от предпочитанията си ще изберете един от представените тонове в предлагания колорит. Може да се ориентирате в меню „Цветове” на сайта. Естествените тонове идеално се съчетават с по-провинциалната атмосфера на вилата, а изчистените линии подхождат и на един по-съвременен дом, като малкия апартамент.

  Трапезният комплект отговаря максимално на нуждите на клиентите и по отношение на пространството, с което разполагат. Масата може да се изработи с разтегателен механизъм и по зададени размери. Също така по желание на клиента, мебелите могат да бъдат тапицирани с разнообразен вид дамаска. А при интерес, предлагаме отстъпки за количество при поръчката.

  Независимо от големината, материалите, цвета и мястото, което ще заеме този изискан трапезен комплект, инвестицията си струва. Произвеждаме комплектът за претенциозните клиенти в родината на провансалския стил-Франция. Това е истинският атестат за качествена, елегантна и луксозна изработка на обзавеждане на апартамент.

  Размери
  Запитване