Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Нито една всекидневна не изглежда завършена без подходящо подбрания интериор. Освен това изборът на мебели за обзавеждане на всекидневна невинаги е лесна задача.

  Започвайки от картините, през цвета на стените и чак до растенията в стаята, обзавеждането на всекидневната е визитната картичка на дома—там прекарвате най-много време там.

  За да изглежда добре домът ви, ви предлагаме атрактивно решение за интериора на всекидневната. Мебели от масив в класически стил, с изящни столове и маса, които подхождат идеално на всеки дом.

  Изработените мебели са от масивна дървесина, и са отличен избор както за къща, така и за апартамент. С помощта на дизайнерите на мебелна фабрика „Еврика” няма да губите време в сравнение на нюанси и колебания относно качеството.

  Класическо, но винаги модно обзавеждане за всекидневна

  За да постигнете отличен резултат при модерното обзавеждане за всекидневна може да използва за акцент комбинацията от маса (Реф. 2060) и шест броя столове (Реф. 1036). Разполагайки в единия край на помещението оптически го разделяте на две, а можете да съчетаете и къта за почивка, с къта за хранене във всекидневната, подбирайки още витрини, шкаф за телевизор, библиотека в същия изискан стил и артистични елементи.

  Гарантираме за непреходност на мебелите, както и за тяхното дългогодишно ползване. При производството залагаме само на най-качествени материали. Вашето обзавеждане за всекидневна се изработва от масивната дървесина на бук, череша, дъб или липа. Може да изберете от падащото менюто "Цветове" на сайта нюанса, в които си представяте интериора си.

  В случай, че домакинството ви разполага с ограничено пространство, дизайнерите ни са измислили практичен начин да ви помогнат. Масата е с разтегателен механизъм и се изработва по размери, зададени от клиента. Може да я направим и неразтегателна—при всички случаи ще получите съвършен образец с гладки форми, деликатна украса и изработка.

  Тази конфигурация от маса и дизайнерски столове е един от най-предпочитаните в каталога ни. Вече може да се намери в домовете (и дори офисите) на хиляди клиенти на предприятието ни в страната и чужбина. Ако нашето елегантно обзавеждане за всекидневна ви допада и освен за вашия дом, го искате и за хотела или ресторанта си, предлагаме отстъпки и за количества.

  Размери
  Запитване