Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Ценителите на модата, обикновено се отнасят с преклонение към нея не само по отношение на гардероба, но и на дома си. Затова и модерното обзавеждане в един дом е от огромно значение.

  Ако искате в дома ви да има модерно обзавеждане, но ви отблъсква мисълта да се обградите с пластмаса, стомана и стъкло, от мебелна фабрика „Еврика” ще ви предложим подходяща алтернатива с мебели от масив

  На вниманието ви е комплект мебели за модерен дом, с изчистен дизайн и елегантна линия. Особено ценен от онези, които не се чувстват комфортно сред претенциозни и луксозни барокови мебели. В същото време мебелите изглежда стилно, елегантно и съвсем на място във всяка модерна трапезария. Маса с изчистени линии и тапицирани столове идеално подхождат на модрия интериор на всеки дом.

  Перфектен за тези клиенти е ансамбълът от шкаф ( Реф. 3090), маса (Реф. 2082) и столове към нея (Реф. 1069). Произвеждаме ги от масивна дървесина - бук, череша, дъб или липа. Естественият вид на материала придава чар на мебелите, които изглеждат така сякаш носят в себе си история.

  Модерно обзавеждане за поклонници на модерния интериор

  Семплата им конструкция, липсата на орнаментика и класически форми, придават на всяка стая непретенциозна изисканост. Не се подвеждайте по стандартния външен вид на компонентите–влагаме внимание и прецизност във всеки детайл, при всеки етап от производството.

  Важно е да знаете, че можете да изберете цвят в специализираното меню на сайта, както и дамаска по свой избор. Препоръката на дизайнерите от „Еврика” е да се придържате към естествената окраска на дървесината. Така ще се радвате на красотата, родена от природата, но и ще се придържате към характерните изисквания на модерния интериор. Качеството на този тип мебели е изключително високо, а по желание на клиента те могат да бъдат патинирани, или състарени с изкуствен финиш.

  Изчистеният стил на този комплект мебели ги прави предпочитани и в чужбина. Мебелна фабрика „Еврика“ ги изработва предимно за износ за страни от Западна Европа

  Ако сте оценили ненатрапчивата красота на това модерно обзавеждане, имаме специална оферта за вас–ще получите подходяща отстъпка при поръчка на количества от него.

  Размери
  Запитване