Описание
  Average: 3.4 (10 votes)

  Модерният бизнес може и да залита по „хай-тек” обзавеждането и минимализма, но нито един сериозен предприемач или фирма с традиции няма да ви посрещне в заседателната си зала със семпло обзавеждане от стъкло и стомана. Хората с просперитет ценят лукса и го изискват във всеки аспект на живота си–особено в работата. Затова ви представяме конферентна маса от масив с ретро дизайн и гладки форми.

  Мебелна фабрика „Еврика” има за цел да отговори на най-високите стандарти и изисквания на клиентите си, особено когато става дума за бизнес интериор. А в света на корпорациите няма място за компромиси особено в обзавеждането. Представяме ви модел конферентна маса, изработена от масив. Моделът е елегантна комбинация от стилен и изчистен плот с масивни струговани крака. Масата се предлага в комплект с 12 стола и е идеална, както за бизнес срещи, така и в случай, че преговорите прераснат в делови обяд.

  Конферентна маса и луксозна мебел за трапезария

  Конферентната маса (с реф. 2036) е най-голяма от каталога ни. Клиентите могат да избират между масив от бук, череша или дъб, за изработването й, или да комбинират естествено дърво и фурнировани плоскости. Цветът на тази луксозна мебел също е въпрос на вкус–предпочитанията си може да отбележите в менюто "Цветове".

  Освен, че е подходяща за бизнес събирания, конферентната маса, може да се окаже ценна придобивка и за дома. Собствениците на големи крайградски къщи я избират за просторните си трапезарии, тъй като позволява да се настанят около нея цели 12 гости.

  Заради специфичната си големина, конферентната маса няма вариант да бъде изработена с разтегателен механизъм. Дизайнерите от мебелна фабрика „Еврика” обаче са помислили и за ценителите с по-малко възможности и свободно пространство. Те могат да си подарят това изящно бижу, но с по-малки размери.

  В един нормален дом стои прекрасно маса с големина 260/120/75, например. С това изящество в дома си внасяте не просто красота, но и тържественост в трапезарията си. За да е завършен интериорът в стаята ви, предлагаме и необходимия брой столове ( Реф. 1036), чийто дизайн дообогатява изискаността на конферентната маса. Столовете също са изработени от дърво и с мека тапицерия. И осигуряват необходимия комфорт на гостите ви, не само при преговори, но и по време на обяда.

  Размери
  Запитване