Описание
  Average: 3.6 (3 votes)

  Всеки изискан дом се нуждае от красива трапезария, а за да постигнете идеалния интериор голямо значение има трапезарията. Представяме ви комплект обзавеждане за трапезария, което идеално да подхожда, както на аристократична къща в провинцията, така и на модерен апартамент в сърцето на големия град. Моделът на снимката е изработен от дъб, но се предлага още и в разновидности от бук, череша или липа. Състои се от красива елипсовидна маса, дървени столове с мека тапицерия и ъглова витрина, съчетаваща в себе си уникален шкаф, съчетаващ скрин от масивно дърво и изискана витрина от естествен масив и стъкло.

  По желание на клиента може да бъде добавена колона с изящна дърворезба, която да направи обзавеждането наистина уникално.

  Основният елемент на ансамбъла е масата (реф.2017)–с класическа елипсовидна форма, гладки ръбове и покрита със защитен лак, който да подчертава семплите декоративни елементи. Около нея са разположени столове в класически стил, с реф. 1074 с тапицерия.

  Луксозно обзавеждане на трапезария

  Любопитен акцент към цялото обзавеждане за трапезария е луксозната витрина (реф. 3094). Този компонент е предназначен за ъгъла на стаята – пести място, с добра вместимост и най-важното – изключително красива. Витрината е с гладки ръбове, специален обков и подходящо остъкление. Това, което я отличава от подобни мебели, е резбата на колоната – предава й ефектен вид и със сигурност е рядка находка във всяко обзавеждане.

  Допълнително предимство е, че витрината се произвежда по специално зададени от купувача размери, така че да отговаря на специфичните размери на помещението, където ще се постави.

  Комплектът е много популярен след клиентите ни. Хиляди са заложили на това класическо, но необикновено обзавеждане на трапезария.В мебелна фабрика „Еврика” го изработваме от качествен масив – изборът ви е широк: между бук, череша, дъб или липа с цвят по ваш избор.

  Готови сме да предложим и компромисен по-икономичен вариант – същото обзавеждане на трапезария, но изработено от масивна дървесина и фурнировани плоскости.

  За да се подчертае ефекта на красивия дизайн и да сте винаги в крак с модата в интериорния дизайн, можете да заложите на „евъргрийна”. Ретро мебелите никога не са демоде, а луксозните мебели на „Еврика” винаги могат да се изработят със състарен патиниран финиш. По снимката може да се убедите колко красив изглежда този ансамбъл за обзавеждане на трапезария.

  Размери
  Запитване