Описание
  Average: 4.2 (5 votes)

  Да намериш идеалното обзавеждане на всекидневна обикновено е най-приятната задача при оформянето на нов интериор за дома ви. Всеки познава изискванията си и усещането за красота, но подборът от идеално съчетаващи се мебели е предизвикателство.

  Вместо да губите време и търпение по обикаляне из търговските вериги, от мебелна фабрика „Еврика” предлагат класически образец обзавеждане на всекидневна. Тази деликатна комбинация подхожда идеално и за къщи, и за модерното ново строителство, което не осигурява много пространство.

  Предлагаме ви готов луксозен ансамбъл от витрина (реф.3068), шкаф (реф.3069) и маса (реф.2061) със столове (реф.1057). Тази изкусна комбинация се изработва от най-качествена масивна дървесина. Изработва се от бук, череша, дъб или липа, а цветът може да подберете от богатия колорит, който ще намерите в съответното меню на сайта.

  Обзавеждане на всекидневна с класически мебели в малко пространство

  Луксозният ансамбъл за обзавеждане на всекидневна е един от най-продаваните асортименти на мебелна фабрика „Ерика”, защото съчетава в себе си изящна изработка, гладки форми, луксозен обков и аристократичен лукс. Масата и столовете са изработени в класически стил с удобни седалки и облегалки, които идеално да се съчетават с останалите мебели от комплекта. В зависимост от личните ви предпочитания, мебелите могат да бъдат произведени и със състарен финиш и дори патинирани.

  Хиляди наши клиенти са предпочели този красив ансамбъл, защото е красив, гарантира удобство, но и е изключително практичен. Чрез него може да зонирате ненатрапчиво голямо помещение като използвате за акцент витрината, или да освободите ценно място, ако обзавеждате по-малка стая.

  Това обзавеждане на всекидневна внася светлина и уют в помещението. Качествената изработка на „Еврика” гарантира не просто дълго ползване, но и непреходна актуалност на мебелите. Модните тенденции в интериора се менят почти ежегодно, но никога няма да се чувствате старомодни с тази луксозна комбинация в дома си. Изминалото време само „дооблагородява” дизайнерски ансамбли като този. Независимо от използването им, присъствието на този тип обзавеждане за всекидневна в жилището ви, ще говори само за прекрасен вкус и високи критерии.

  Не е нужно дори да занулявате бюджета си, за да получите красота и стил, произведена от нас. Предвидили сме вариант за изработка на обзавеждане на всекидневна не само от масив, а и комбинация от мебели, изработени от фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Размери
  Запитване