Описание
  Average: 4.4 (8 votes)

  Дизайнерите на мебелна фабрика „Еврика” са създали истински шедьовър за жилище в града, където стопаните ценят качеството и класата. Комплект „Орхидея” е истински образец за лукс обзавеждане, подходящо за дамски салон или всекидневната на малък апартамент. Всичко, от което се нуждае тази стая е налице, но наред с това остава пространство и усещане за светлина.

  В производството на комплекта луксозни мебели, залагаме само на най-качествена дървесина. Варианти на комплекта се изработват от бук, липа, череша и дъб. При всички случаи получавате изящна изработка, обработване с безопасни лакове, спазване на високите стандарти за лукс обзавеждане и гаранция за дългогодишно ползване.

  Резултатът от работата с нас е съвършен интериор в ретро стилистика за дома ви, в който е обърнато внимание на най-дребния детайл.

  Комплектът включва, както изискана маса в класически стил със състарен финиш / по желание на клиента/, така и столове в същия вид с мека тапицерия. Моделът се съчетава още с шкаф от масивно дърво, отново изработен в същия стил, като дръжките на чекмеджетата и шкафчетата са от месинг. Обзавеждането е допълнено от висока витрина, която перфектно допълва интериора.

  Лукс обзавеждане за модерен градски дом

  В зависимост от общата концепция за обзавеждане в дома ви, може да изберете най-подходящия за вас цвят от менюто в сайта. За да внесете допълнително артистичност в това тази толкова елегантна комбинация, може да поръчате и използването на състарен финиш.

  Почитателите на неостаряващата ретро мода не могат да останат безразлични пред красотата на всеки елемент, подчертан с патина ( като на снимката). Като добавка към общия ефект използваме деликатен обков с украса, който придава завършен вид на целия ансамбъл.

  Този тип луксозно обзавеждане е изключително популярен и то не само за фамилни къщи, но и за модерни апартаменти. При това предимството му е, че всеки модул може да бъде изработен и закупен отделно от останалите или в комплект с тях, за да получите съвършения луксозен интериор.

  Този изключителен образец лукс обзавеждане е създаден от самостоятелни единици на мебелна фабрика „Еврика”. Пояснителни бележки за класическата витрина може да намерите под Реф. 3068, шкафът към нея - Реф. 3069, масата - Реф. 2061 и столовете - Реф. 1057.

  Размери
  Запитване