Описание
  Average: 4.3 (6 votes)

  Луксозна секция от масивно дърво по поръчка

  За ценителите на лукса! Мебелна фабрика „Еврика” предлага изключително луксозна секция за всекидневна или хол, изработена от масив.

  Моделът включва секция горни и долни шкафове, стъклена витрина, луксозен шкаф със стъклени вратички, както и поставка за стереоуредба, или телевизор.

  Луксозната секция включва резбовани декорации, които се изработват ръчно от професионални специалисти. Освен това се предлага в цветове по избор на клиента, които можете да видите в каталога с цветове в секцията „Цветове на сайта”.

   

  Моделът включва още и декоративни вратички и други специални елементи, които могат да бъдат добавени по поръчка на клиента. Може да поръчате модела, да бъде изработен от изцяло естествена масивна дървесина, от бук, дъб, липа или череша. Изключително подходящ е както за аристократични къщи и апартаменти в класически стил, така и за офиси, отново решени в класически стил.

  Мебелна Фабрика Еврика изработва този комплект секция с размери на клиента, в цвят избран от клиента. По желание на нашите потребители, моделът може да бъде изработен съобразно личните им изисквания.

  Секцията включва, освен комплект горди и долни шкафове и витрини, също така и стелажи за книги, както и долни рафтове, на които можете да разположите ценни статуетки или други предмети.

   

  Мащабността на секцията позволява да я разположите на една от стените в помещението, като по този начин си спестите необходимостта от допълнително обзавеждане и запълване с декоративни елементи на помещението.

  Важно е да се отбележи, че моделът се изработва само и единствено по поръчка и не може да бъде открит във фирмените магазини на фабрика „Еврика”.

  Качествата на луксозна секция (Реф. 3129) са безспорни, особено що се отнася до качествената изработка и неостаряващата визия на този модел. Подобна мебел е винаги актуална, а във времето ще се убедите и колко качествена е, освен това. В случай на повреда фирмата осигурява и надеждна поддръжка и помощ за отстраняване на щетите.

   

  Друго преимущество на луксозна секция от фабрика „Еврика” е нейната почти художествена стойност. Моделите са абсолютно уникални и част от елементите се изработват на ръка, което прави модела още по-забележителен.

  Можете да комбинирате този модел с подходяща маса, кресла или дивани и канапета, отново изработени от фабрика „Еврика”. За целта е достатъчно да разгледате моделите ни на сайта в различните категории.

  Запитване