Описание
  Average: 4.1 (7 votes)

  Класика и артистичност в едно

  Комплектът мебели за хол с трапезария на фабрика „Еврика”, (реф. № 8034) ще ви очарова със своя оригинален дизайн и стилна визия. Обзавеждането е не само функционално и елегантно, но и издържано в класическия стил на аристократизма.

  За да отговорим на изискванията на нашите клиенти, ние се стремим да създаваме качествени мебели от естествена дървесина, които се отличават с красота и стил. Този подход не се променя и при проектирането и създаването на серията мебели обзавеждане на хол с трапезария.

  Предлагания комплект ще задоволи нуждите ви от функционалност и рационално разпределение на мебелите в пространството на дома. Мебелите са така проектирани, че да се разположат удобно, както в големи отворени помещения, така и в самостоятелно обособени зони от дома. Всяка част е изработена от висококачествена масивна дървесина и е с изящен дизайн.

  Обзавеждането включва и специално проектирани витрини с извити врати: 1 бр. голяма ъглова витрина (реф. № 3091) с остъклена горна част и 2 бр. шкафове с витрина тип колони, реф. № 3092, които да създадат усещане за завършеност и височина на помещението и мебелите.

  Уникалното ни предложение съчетава елегантност, мекота на изпълнението и чистота на дизайна. Материалът отново е естествена дървесина, а дървото е първокачествен масив.

  Елегантните витрини са съчетани и с класически модел шкаф за трапезария (реф. № 3093), който идеално подхожда за заемане на пространството под телевизора, където се оформя компактен интериорен кът. Няма как да не отбележим, че перфектната комбинация за трапезарията е трапезната маса (реф. № 2061), както и столове за трапезария (реф. № 1057), които са част от серията „Орхидея”. Масата е разтегателна и позволява игра с пространството в стаята. Столовете са изработени от череша и се отличават с характерен дизайн, а височината им е съобразена с размерите на масата, за да осигури пълен комфорт по време на хранене.

  Повече от впечатляващо е и уникалното предложение на мебелна къща „Еврика“: диван с извити форми от 6 части. Моделът е в комбинация с масивна дървесина и полиуретан и се изработва само по поръчка, с размери на клиента. Асиметричността на дивана предполага разчупване на интериора и представянето на дома в различна светлина, като същевременно гарантира удобството и практичността на продукта в съответствие с пространството.

  Моделът е подходящ за артистични натури с усет към красивото и бохемски поглед към света. Идеален завършек на хола е красивата кръгла холна маса от естествена дървесина, издържана в установения класически стил (реф. № 2054).

  Що се отнася до избора на цветове и десени, може да разгледате менютата „Цветове“ и „Дамаски“ в сайта на мебелна фабрика „Еврика“ и да изберете подходящата комбинация за вас.
   
  Артистичност, изящество, стил–така може да се обобщи комбинацията за дневна и трапезария на фабрика „Еврика”. Предложеният модел отговаря не само на стандартите за безопасност, но също така е и с отлични качества и стилен дизайн. Не пропускайте възможността да се насладите на красивия и стилен комплект мебели от масив, който ще ви очарова с редица преимущества. Не само, че мебелите от тази серия са практически винаги актуални заради класическия си стил, но и с правилна поддръжка и съхранение, може да ги използвате фактически вечно.

  Запитване