Описание
  Average: 5 (2 votes)

  На гости на лукса

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на вниманието ви елегантен комплект мебели за трапезария (реф. 8035), перфектен за жилища в класически стил.

  Подходящото обзавеждане на дома е приоритет на всеки, особено когато искате да организирате по рационален начин пространството и да го усвоите възможно най-пълноценно. Наред с модерните дизайнерски решения, класическият стил обзавеждане може да ви бъде най-полезен при декорация на дома. Особено, ако държите на дизайна и качеството. Именно тази грижа за качество и естетика е вложена и в комплекта мебели за трапезария, която предлагаме на вашето внимание.

  Трапезарията е не само лично пространство, но и „обществено“ кътче, където приемаме близки и приятели. Затова новият ни комплект мебели за обзавеждане на трапезария включва не само функционалност, но и изящен дизайн. Трапезната маса (реф. № 2036) е изработена от от масив – бук и може да се превърне в център на дома и място, където може да събирате близки и приятели, а не само да я използвате в моментите за хранене.

  Тази мебел се характеризира с висококачествената здравина на масивните мебели и естетическото изящество на класическия стил. Солидните крака гарантират, че ще се впише с лекота във всяко помещение, а внушителните й размери – 330/75/150 см позволяват да съберете на едно място всичките си гости, без да се притеснявате, дали ще се съберат.

  Същото се отнася и до бутиковия модел трапезни столове (реф. № 1055), които са еквивалент на качество и перфектен стил. Висококачествената им изработка и простота на дизайна, позволяват използването им за обзавеждане, както на големи, така и на по-малки пощения. Столовете са с тапицирана седалка и облегалка, както и с широки подлакътници, за допълнително удобство.

  В допълнение към трапезния комплект за хранене, обзавеждането за трапезария включва още и с шкафа витрина (реф. № 3062). Моделът е специално проектиран от дизайнерите на фабрика „Еврика“, и е чудесно допълнение към представената мебелна комбинация от дърво и цветове. Моделът е специално изработен с три врати и три чекмеджета, за да осигури необходимото пространство за съхранение на прибори и други вещи. Изработва се в цвят по избор, а размерите му са по поръчка.

  И най-елегантната трапезария не би била завършена без подходящ бар и столове към него. Затова и нашия комплект за обзавеждане включва функционално предложение – бар — стол, издържан в съответния десен и отново изработен от висококачествена естествена дървесина (реф. № 1101).

  За завършек на интериора на трапезарията, предлагаме и стилен комплект дивани на „Еврика“ (реф. № 5051). Основата им е покрита с естествена кожа, а красивата дамаска разчупва строгия класически стил. Стилна холна маса от черешов масив (реф. № 2003), с ръчно изработен мотив цвете завършва обзавеждането в зоната за почивка. И накрая ще добавим и елегантен шкаф за книги, който ще изиграе ролята на идеален финален акцент на всяка красива трапезария (реф. № 3005).

  Комплектът обзавеждане за трапезария включва и подходящи мебели за входното пространство, а именно – шкафове за обувки (реф. № 3081) и огледала с ръчно изработена дърворезба – (реф. № 7017). Всеки от тях е красиво допълнение към интериора на дома, а освен това дава възможност да разчупите иначе строгия дизайн на помещението.

  За да сме сигурни, че всяка мебел ще се впише перфектно във вашия дом, всички мебели се изработват с размери по поръчка. А изборът на цветове може да бъде направен на сайта, в менюто „Цветове”. А подходяща дамаска за меката мебел, може да изберете от секцията „Дамаски”.

  Запитване