Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Интериор на ресторант на фабрика „Еврика” предлага на собствениците на заведения, възможност да предложат на гостите си не само изискана атмосфера, но и удобство и комфорт, по време на престоя си в заведенията им.

  Безупречното обслужване е от огромно значение за успеха на всеки ресторант, но не по-малка роля играят и хубавите мебели. А ние от фирма „Еврика” знаем това най-добре.

  Предложения от нас интериор на ресторант 8029 съчетава в себе си функционалността, класата и елегантността на мебелите от масив. Освен че създава атмосфера на изисканост и висока класа, този интериор е и изключително функционален.

  Интериор на ресторант от Мебели Еврика

  Масите и столовете са изработени от масивна дървесина и решени с тапицерия, която да е удобна и стилна. Седалките и облегалките на столовете са така изработени, че гостите ви няма да искат да станат от тях. Масите са не само красиви, но и изключително стабилни, тъй като те също са от масивно дърво.

  За неочаквани гости или големи компании, всеки ресторантьор знае, че трябва да има голяма маса под ръка. Понякога тя може да бъде и разтегателна, за да не заема излишно място. Нашата фирма осигурява и двата вида маси, заедно със столовете. Освен това обаче, интериор на ресторант включва още и бюфет с шкафове и чекмеджета. В него може да съхранявате всичките си необходими аксесоари и прибори за сервиране, без да се налага да тичате до склада всеки път, когато имате нужда от нещо.

   

  Освен със столове и маси, също така разполагаме и с дивани и кресла, подходящи за големи сепарета или за оформяне на ВИП зона или за посрещане на големи компании. Всички мебели са изключително стабилни и солидни, като издържат на всякакви поражения. А поддръжката е изключително лесно.

  За разлика от масите от стъкло, които са лесно чупливи, или от метал, които могат да ръждясат бързо, нашите мебели от масив ще ви служат дълго. Освен това можете да изберете сами в какъв цвят и стил да бъдат изработени–в менюто „Цветове” може да избирате между различни тонове, а в секциите „Кожа” и „Дамаска” може да избирате дали столовете и диваните ви да имат кожена тапицерия, или от плат. Фирмата осигурява и транспорт на мебелите, както и пълна поддръжка в случай на повреда. При поръчки на големи количества, се предлагат и отстъпки.

  Запитване