Предстои ви ремонт или нанасяне в нов дом? Искате да преобразите интериора на жилището си? Това изисква планиране, организиране и най-вече креативност. И е свързано не само с промяната на цвета на стените и обзавеждането, но до голяма степен изисква познания по физика, математика и дори психология.

Правилното съчетаване на мебелите в дома е най-сигурния знак, че сте постигнали създаването на съвършения интериор. А доброто аранжиране се постига, когато разполагате с изискани и стилни винтидж мебели, които да осигурят желаните удобство и комфорт. Ние от мебелна фабрика „Еврика“ ви предлагаме най-красивите и стилни мебели от дърво на пазара и сме готови да задоволим всяко ваше изискване или прищявка. А нашите консултанти могат да ви предоставят професионални съвети за интериора на вашия дом, хотел или офис.

Едно от най-важните неща за перфектния интериор е, чрез себе си той да предаде вашите емоции, да създаде настроение, а мебелите играят важна роля за постигане на идеалната естетическа визия. Затова при избора на интериор за дома, се доверете на професионалисти и потърсете съвет от тях.

Това правило важи не само за жилището, но и за работното място. Когато става въпрос за интериор на офиса, той трябва да вдъхва доверие, респект и сигурност у клиентите. А също така и да продава. Постигането не съвършения интериорен дизайн в дома или офиса изисква умение да откривате съвършените мебели и да ги композирате подобаващо.

Дизайнът на мебелите е този, който прави дома приятно и желано място за почивка, създава идеалната атмосфера за вашия офис и укрепва доверието на клиентите ви. Затова не правете компромиси, когато става дума за интериора на вашия дом или работно място и изберете най-доброто.

Интериори на къщи, апартаменти, ресторанти и заведения

Промяната на интериора засяга не само подреждането на мебелите и вътрешната архитектура на жилището, но и цялостното му преобразяване. Затова, когато избирате обзавеждане за вашия дом, обърнете внимание на факта, как те ще се съчетават, ще изглеждат ли стилно и изискано и не правете компромис с качеството им. Ако искате да имате дом като от корица на дизайнерско списание, не се колебайте да поискате компетентен и професионален съвет от специалисти. Обърнете се към нас и ние от мебелна къща „Еврика“ ще превърнем дома ви в истински палат.

Нашите дизайнери могат да ви дадат информация не само за качеството и начина на изработване на мебелите, но и професионални консултации и насоки за цялостно обзавеждане на вашия дом, хотел или офис. Можете да се чувствате във вашия дом, като в истински палат, без значение дали става дума за малък апартамент, или за огромна къща. Ние ще се съобразим и с най-малките детайли на архитектурния план на дома. Освен това можем да ви изготвим цялостни проекти на интериора, които да ви дадат представа за визията на вашия дом, след като го преобразите.

Съвременният начин на живот изисква при изграждането на интериора в дома и офиса, изпълнението на два основни стандарта — красив визуален ефект и максимален комфорт. С мебели „Еврика“ вие ще създадете перфектна атмосфера, ще удивите приятелите си с красиви и изискани мебели и ще постигнете максимално удобство и комфорт във вашия дом или офис.