Описание
  Average: 4.3 (3 votes)

  Столове за конферентни зали

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на своите клиенти нова линия мебели, насочени към нуждите на бизнес хотелите–мебели за конферентна зала - 030.

  Удобствата на посетителите по време на семинар, конференция, или просто бизнес среща, са от ключово значение за нейния успех. А колкото по-доволни са посетителите, толкова по-често ще избират вашия хотел за провеждане на мероприятията си.

  Предлаганата серия мебели за конферентна зала се предлага в две разновидности - със стол 1063 и стол - 1055.

  Може да решите обзавеждането на вашата конферентна зала за семинари и бизнес срещи, изцяло съобразно стила и визията на целия комплекс.

   

  Стол - 1055 се характеризира с висока и удобна облегалка, удобна седалка, както и с елегантен дизайн, който позволява на посетителите да прекарат часове на него, без да почувстват дискомфорт. Моделът е с изчистени линии, като се предлага с кожена тапицерия или такава от плат. Конкретни предложения и десени може да разгледате в секциите „Дамаска” и „Кожа” в менюто на сайта. Тази серия е изключително подходяща за модерни бизнес хотели, или за големи комплекси, които залагат на по-новаторска визия. Столовете се предлагат с размери по стандарт, или съобразно изискванията на клиента.

  Другият модел, който предлагаме, е стол–реф 1063, който е подходящ за всички клиенти, които искат да предложат индивидуалност, класа, класически стил и уникалност на своите гости. Моделът е с изящна конструкция и фини декоративни елементи, без да губи от комфорта и удобствата. Тази линия мебели за конферентна зала включва столове с облегалки за ръцете. Те могат да бъдат решени в цвят по избор, с кожена тапицерия и стилен дизайн.

   

  Преимуществото им е, че са подходящи не само за бизнес срещи и семинари, но също така и за кино представления, или импровизирани театрални постановки.

  Мебелите се изработват от висококачествена масивна дървесина–дъб, бук, череша и се тапицират със също толкова висококачествена дамаска, която може да изберете от менюто в сайта. Всички столове от тази серия се произвеждат с размери по стандарт, или по размери дадени от клиента.

  Гарантираме, че нашите мебели са не само красиви и удобни, но и качествени. С правилната поддръжка и съхранение може да сте сигурни, че ще ви служат с години. А за поръчка на големи количества, предлагаме и изгодни оферти.

  Запитване