Хотелски мебели - 026

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

От какво се нуждае добрият хотел? Удобни и красиви хотелски мебели, любезен персонал, отлична кухня и перфектна хигиена. Първо и основно качество на добрия хотел обаче е комфортът, който може да предложи на своите гости.

Мебелна фабрика „Еврика” се стреми да отговори именно на това изискване на българските и чуждестранните хотелиери. Предлагаме на вниманието ви, комплект хотелски мебели—реф 026, който да задоволи претенциите и на най-капризните гости.

Комплектът включва удобно двойно легло с тапицирана табла и нощни шкафчета в класически стил. Елегантният им дизайн позволява да ги използвате както за съвременен, така и за класически интериор. Стилна тоалетка — бюро с табуретка, осигурява удобна възможност на дамите да се погрижат за външния си вид. Малка масичка за кафе с табуретка предоставя възможност да изпиете сутрешното си кафе на спокойствие, а удобното кресло, гарантира изключителен комфорт след дълъг ден.

Хотелски мебели от масивно дърво

Всички мебели са изработени от масивна висококачествена дървесина—дъб, бук, липа или череша. Освен това, имате възможност да избирате между разнообразие от цветове и форми, тъй като нашите дизайнери предлагат възможност вие да изберете стила на мебелите. В секцията „Цветове” ще откриете богата гама от цветни нюанси, а тези от вас, които искат изкуствено да състарят мебелите или да ги патинират, предлагаме златен или дървесен паниран финиш.

 

В секцията „Кожи” може да изберете дали предпочитате вашите хотелски мебели да бъдат тапицирани с кожа, или пък дамаска. Предлагаме многобройни варианти за кожени тапицерии от естествена или изкуствена кожа, които можете да подберете по ваш вкус. В секцията „Дамаски” разполагаме с повече от 20 вида тапицерии за мебели. Остава само да изберете материята и цвета, и сте готови.

Хотелски мебели на фабрика „Еврика” са не само красиви, но и изключително стилни. Гарантираме също така и за тяхната здравина. Можете да бъдете спокойни, че те няма да се счупят лесно, да се повредят или надраскат. А дори и да им бъдат нанесени подобни щети, възстановяването става изключително бързо.

 

Предимството на мебелите на фабрика „Еврика” обаче не е свързано само с висококачествената естествена дървесина, от която се изработват, цветовете и качествената тапицерия. При поръчка на големи количества, предлагаме и изгодни отстъпки. Клиентите ни, освен това използват и безплатен транспорт, така че не е нужно да се тревожите за превоза на вашите мебели, след като бъдат изработени.