Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Хотелски мебели от масивно дърво

  Добрият хотел предлага на своите гости три неща—отлична кухня, прекрасно обслужване и удобни хотелски стаи за почивка. Ключ към успеха е подходящото обзавеждане, което трябва да бъде не само стилно, но и елегантно.

  Комплектът хотелски мебели - 026 отговаря на всички тези качества. Мебелите от тази линия са не само висококачествени, но и изключително удобни. Всички мебели са изработени от масивна дървесина - дъб, бук, липа или череша, а освен това могат да бъдат изработени в цвят по избор на клиента. В менюто „Цветове” на сайта можете да разгледате различните предложения. Предлагаме също така и тапицирани мебели, които също може да декорираме в цвят по ваш избор.

  В секцията „Дамаски” може да изберете подходяща дамаска или кожена тапицерия от предложените в сайта.

   

  Серията мебели за хотел реф. 026 включва луксозна ретро спалня с тапицирана табла - реф. 4019, която може да поискате в размер и цвят изцяло по ваш избор. Моделът е с елегантен дизайн, удобна табла за облягане и е подходящ, както за хотелски стаи в класически стил, така и за модерни апартаменти.

  Към леглото се предлага и луксозен ретро шкаф 3111, който може да поръчате отново в цвят и размери по ваш избор.

  В серията ни хотелско обзавеждане място намира и масивна тоалетка с огледало - реф. 3054. С класически дизайн и стабилна конструкция, тя може да се използва за различни функции–като писалище, тоалетка, или работно бюро, ако гостите ви се нуждаят от такова.

   

  Посетителите на хотела ви ще се чувстват удобно и в трапезен стол реф. 1055, който също ще се впише съвсем на място в интериора на всеки апартамент. Може да го комбинирате заедно с холна масичка реф. 2055, която е подходяща за следобедно кафе, чай или други напитки.

  Всички мебели са изработени от висококачествена дървесина и отговарят на най-високите стандарти за качество. Освен това могат да бъдат съобразени изцяло с размерите на всяко помещение, в което желаете да ги разположите. А това несъмнено ще ви осигури повече свобода при обзавеждане на вашия хотел.

  Спестете си разходи по подновяване на легловата и почивната база всяка година, заради евтини мебели от ПДЧ. С мебелите от масив ще осигурите комфорт, удобство и стил на вашите гости в дългосрочен план.

  Запитване