Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Луксозни мебели за хотел

  Фабрика „Еврика” изработва изключително изящни мебели за хотел с аристократична визия. Производството на предприятието може да откриете не само в елегантни туристически комплекти не само у нас, но и в чужбина.

  Гордостта на фабриката е обзавеждането на хотел "Гутсхоф" в Австрийските Алпи. Показахме ви просторен апартамент, но и в по-малка стая може да се оформи елегантен интериор, в чийто център е разположена от спалня "Ева" — Реф. 4020. Елегантно допълнение към нея са кресло "Албан" — 1068, тоалетка стил "Барок" — Реф. 3113, диван "Честърфийлд" и огледала.

  За да заблести обзавеждането с царствен блясък, сме използвали при изработването масив дъб със специален бял финиш, а тапицерията е естествена бяла кожа.

   

  Специално по поръчка на собствениците сме създали елегантни шкафове за баня с мивка с огледало в класически стил.

  Ако сте останали омагьосани от това луксозно решение, може да поръчате мебели за хотел в различни размери, цветове и материали. Важно е да знаете обаче, че само комбинацията от дъб и бял финиш се отличава с подобен плътен ефект.

  Красивият релеф изглежда добре и в различни нюанси. В зависимост от концепцията ви за вътрешен дизайн може да подберете и други цветове в светлата гама. Тъмните нюанси също не са за пренебрегване, предвид това, че те подчертават ретро визията и достолепието на моделите. Можете да подберете най-подходящите по ваш вкус от менюто „Цветове“ на сайта. Предлагаме разнообразни тонове и нюанси, които да задоволят и най-взискателните ни клиенти.

   

  Тапицерията също би могла да бъде различна от кожа. В меню „дамаски” ще разгледате богато разнообразие, което ще предложите на клиентите ви красота и уют. А в меню „Кожи“ да изберете между висококачествена еко кожа, или естествена такава. За клиентите ни със специални предпочитания предлагаме и кожена тапицерия с косъм—изключително уникална като визия.

  Производството на предприятието не се вмества в определени рамки. Нашите мебели за хотел стоят прекрасно във всеки дом, където домакините са с безупречен вкус.

  Всеки елемент от обзавеждането на хотел "Гутсхоф" в Австрийските Алпи се предлага като самостоятелен продукт в каталога ни. Ценителите на красотата и високия стил могат да допълнят интериора на дома ви във всяко помещение, не само в спалнята.

  Запитване