Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Хотелско обзавеждане в Австрия

  Мебелна фабрика „Еврика” вече е създала име, което се ползва с уважение на международния пазар. Производството ни се радва на интерес и го избират не само за домашни интериори, но и за места като красиви туристически комплекси.

  Гордеем се, че сме създали проекти като това великолепно хотелско обзавеждане за хотел "Гутсхоф" в Австрийските Алпи. Този интериор се оформя от елегантни образци с аристократичен релеф.

  В центъра на просторния апартамент е спалня "Ева" — Реф. 4020 с романтичен ретро профил. Таблата е с фина, сложна резба и тапицерия. Огромният матрак обещава изключителен комфорт и усещане за кралска почивка.

  Аристократичното обзавеждане за хотел се оформя с допълнения като кресло "Албан" — 1068, тоалетка стил "Барок" — Реф. 3113, диван "Честърфийлд" тапициран с естествена кожа, огледала.

   

  Всеки един модел е самостоятелен продукт в каталога на „Еврика”. Въпреки това заедно представляват съвършено единство, което би правило чест на всеки президентски апартамент в престижните хотели.

  Специално за хотела хотел "Гутсхоф” изработихме елегантните шкафове за баня, допълнени с мивка в класически стил и подходящо огледало. Моделът е с толкова изящен и красив дизайн, че всички гости без съмнение по достойно ще го оценят и във вашия комплекс. В преимуществата на мебелите от масив можете да се уверите лично и самите вие — а клиентите ви несъмнено ще останат доволни от удобството, което им предлагате.

  За да заблести мебелировката със заслужения аристократичен блясък, клиентите ни са направили избор на масив дъб, допълнен със специален бял финиш. Само тази комбинация дава белия цвят, който виждате на илюстрацията. Използвали сме естествена кожа при тапицирането на меките части по мебелите.

   

  Ако искате да подарите това великолепие и на гостите във вашия комплекс, може да го поръчате в размери, които да отговарят на стаите, както и от различна дървесина. Може да промените цвета на дървените части, за да отговарят на цялостната концепция на вътрешния ви дизайн.

  Белият цвят видимо озарява помещението с тържествен блясък, но това не е единственото красиво решение. Тъмната гама ще внесе достолепие, а дори може да експериментирате с комбинация от цветове.

  Не пропускайте възможността да използваме и състарен финиш, който да подчертае ретро чара на това аристократично обзавеждане за хотел.

  Запитване