Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Дивани за хотели

  Мебелна фабрика „Еврика” има удоволствието да ви представи комплект класическа мека мебел за хотели - реф 022. Серията е една от най-предпочитаните не само заради красивия вид и изящна изработка на мебелите, но и заради високото им качество. Всички мебели от тази линия са изработени от естествена масивна дървесина. Освен това са декорирани с елегантна дамаска и са удобни за сядане или отдих.

   

  Комплектът включва елегантен триместен диван от масивно дърво - реф 5058, с мека седалка и облегалка. Моделът има облегалки за ръце, като за повече удобство те също са с фина декорация. Изящните крачета и фина структура на този модел му придават уникален чар и класа. Но не се заблуждавайте. Макар да изглежда крехка, конструкцията е изключително стабилна и можете да бъдете сигурни, че тази мебел ще издържи много дълго време и дълга употреба.

  Комплектът луксозни мебели за хотел - реф 022 включва и луксозно кресло с тапицерия - реф 5008. Този елегантен релакс фотьойл предоставя изключително удобство и комфорт. Широката облегалка гарантира добра опора на гърба, а меката седалка със сигурност няма да кара гостите ви да се оплакват от схващане при по-продължително седене. Изящните крачета и заоблените форми му придават класически вид и го правят подходящ за всяка хотелска стая.

  И накрая, но не по важност, комплектът включва и елегантна холна масичка от масив - реф 2054. Изящният модел е изключително стабилен и е с табла за съхранение на допълнителни вещи. Функционалното й чекмедже я прави удобна за употреба и за прибиране на документи или малки вещи.

   

  Комплектът мека мебел за хотели може да се използва не само в хотелските стаи и апартаменти, но също така и в лобита, ресторанти, летни градини и други обекти. Всички мебели се произвеждат с размери по желание на клиента, а също така и в цвят по избор. Може да видите цветовете в едноименната секция в менюто на нашия сайт, а също така да се запознаете с актуалните десени дамаска в менюто „Дамаски”. За клиенти с по-нестандартни предпочитания, предлагаме и тапицерия с кожа. В менюто „Кожи” може да видите актуални предложения, като те включват както тапициране с еко кожа, така и с естествени кожи.

  Всички мебели са с гаранция за качество, а при поръчка на големи количества предлагаме и изгодни отстъпки.

  Запитване