Мека мебел за хотели - 022

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

Дивани за хотели

Фабрика „Еврика” може да се погрижи за обзавеждането вашия туристически комплекс с елегантен комплект мека мебел за хотели. Продукцията ни е с доказано отлично качество, красива визия и гарантира дългогодишно ползване.

Предимствата на нашите продукти са многобройни. Предлагаме пълна гама от мека мебел за хотели, които се съчетават с всеки интериор. В същото време гарантираме тяхната здравина и безупречно качество, които са още едно доказателство, че нашите мебели, ще ви служат дългосрочно.

Вземете за пример" Банкя Палас" в гр. Банкя. Погрижили сме се за интериора и дървените части в целия хотел. Виждате на снимката мека мебел за хотели, която е разположена в апартаментите на сградата близо до София. Комплексът е обзаведен с мебели на фабрика „Еврика“, а техния комфорт е изключителен просто.

 

Двата фотьойла и двуместен диван — Реф. 5019 са с класически, елегантен релеф. Много са удобни и всеки би се чувствал уютно на тях въпреки че е далече от дома си. Комбинират се чудесно с ниска маса със стъклен плот и шкафче за телевизор — Реф. 3040. Изглеждат толкова добре заедно, че ансамбълът стои добре и в домашния интериор.

Тапицерията на меката мебел за хотели в каталога на „Еврика” предлага много възможности. Може да изберете десен на дамаската или цвят и вид на кожата от съответното меню на фирмения сайт. Същото се отнася и за нюанса, в който ще поръчате дървените части на мебелите. 

Светлата гама и флоралните мотиви озаряват помещението със светлина. Визуално уголемяват пространството. Тъмните цветове внасят достолепие и подчертават авторитета в интериора. Топлата гама в комбинация с традиционно кафяво подчертават семейния уют.

 

Най-хубаво е предложението на мебелна фабрика „Еврика” да се възползвате от възможността за комбинация от два или повече цвята. Така ще станете съавтори на уникални продукти, с които ще се отличите сред останалите в бранша и ще наложите собствената си марка.

Освен това предлагаме и изработка със състарен финиш, който придава патина на новата мебел и създава очарователно ретро усещане.

В допълнение ще похвалим още едно от предимствата на нашата мека мебел за хотели—не просто издържа на изпитанието на времето и използването, но и се поддържа просто с обикновени препарати.