Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Рецепция за хотел от масивно дърво

  Изборът на рецепция за хотел от масив е нещо, което мнозина собственици на хотели правят. Тази мебел е една от първите, които вашите посетители виждат, при посещението си във вашия хотел и несъмнено трябва да направи повече от добро впечатление.

  А нищо не привлича вниманието така, както една уникално красива мебел от масивна дървесина.

  Разгледайте великолепната рецепция за хотел от масив, която създадохме за "Бутиков Хотел Кентавър" в гр. Дряново. Комплексът близо до Габрово се довери изцяло на мебелна фабрика „Еврика”, както за интериора в стаите и апартаментите си, така и за коридорите и фоайето.

   

  Рецепцията на "Хотел Кентавър" и всички елементи от дърво са изработени в предприятието ни. Моделът отговаря на всички характеристики на тези в каталога ни: лукс, безупречна изработка, материали с отлично качество и гаранция за надеждност.

  Представяната рецепция следва традиционната линия — права форма обаче е от комбинирани правоъгълници, украсени с релефна квадратна резба. Използвали сме естествената шарка на дървесина за естетичен ефект, а еркерите под гладкия плот завършват красивото единство.
  Ако ви допада подобен модел рецепция за хотел от масив, ще харесате и бар с подобен дизайн. И двата продукта се произвеждат при нас по поръчка. Цената се съобразява със сложността на изделието и се определя на метър.

   

  Клиентите ни имат свободата да избират както размерите на поръчката си, така и материалът, от който да я направим. Не е за пренебрегване и моментът с цветовото решение на модела.

  Цветът на вашата рецепция за хотел от масив или бар може да изберете от менюто "Цветове" в горния десен ъгъл на екрана. Свежите, нежни нюанси и бялото внасят повече простор и светлина в помещението. Тъмното подчертава тежестта и авторитета на хотела. Обичайният избор е кафявата гама като най-допринасяща за топлината и уюта на мястото.

  Мебелна фабрика „Еврика” има още две примамливи оферти за вас. Комбинацията от два или повече цвята може да превърне рецепцията ви в уникат. Съчетанието би могло да е единствено в бранша и лесно ще се отличавате сред останалите представители на туристическия бизнес. А ако цените лукса и новата продукция, но не сте безразлични към ретро интериорите, изберете изработката със състарен финиш. Технологията е много модерна и особено уместна за места, издържани в битов стил или такива, разположени в етнографски комплекси.

  Запитване