Рецепция за хотел - 020

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

Класическа рецепция за хотел

Мебелна фабрика „Еврика” ви представя елегантната рецепция за хотел, която създадохме за "Банкя Палас" в гр. Банкя. В красивия комплекс близо до София ще ви посрещнат с неподражаема елегантност още на вратата.

Просторната рецепция за хотел, както и всички елементи от дърво в него са изработени в предприятието ни. Този модел проследява дъговидната форма на фоайето и е издържана в класически стил. Под широките правоъгълни плотове са поставени еркероподобни колони. Основата е украсена със семпла релефна резба под формата на квадрати.

Дизайнът е ненатрапчиво елегантен. Умишлено не са използвани сложни резби и допълнителна украса. Целта е да не ангажира излишно вниманието, за да падне акцентът върху елегантните мебели, които са разположени в помещението.

 

Ако моделът ви допада и искате да поръчате подобна рецепция за хотел, ще се съобразим с размерите, които ще подхождат най-добре на вашия комплекс. Материалите и дървесината също са по избор на клиента. Специално внимание ви обръщаме на възможността да се спрете на специален цвят за нея.

В менюто „Цветове“ на нашия сайт предлагаме възможност да се запознаете с богата гама от нюанси и цветове. Ако предпочетете нестандартен дизайн, в менюто „Кожи“ може да разгледате мостри и на кожена тапицерия, която със сигурност би придала индивидуален характер на вашата рецепция. И несъмнено ще бъде трайно забелязана от гостите ви.

 

Рецепцията е „лицето” на вашия хотел и ако подберете подходящ цвят или защо не — комбинация от два или повече, със сигурност ще произведете впечатляващ ефект. Важно е да се отличавате от конкурентите, така ще ви запомнят и търсят по-лесно. В зависимост от вкуса си избирате между естествения цвят на дървото, защитен с лаково покритие или тон по ваш избор.

Ако сте сред почитателите на ретрото или планирате да стопанисвате хотел в битов стил или старата част на града си, имаме чудесно предложение за вас. Много е модерно използването на състарен финиш, който придава на мебелите патина и „история” на дървото. Изглежда много красиво и примамливо уютно.

Цената на рецепция за хотел, както и барове по сходен модел се определя по един и същи начин — зависи от сложността на продукта и е на линеен метър.