Хотелско обзавеждане с цени - 019

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

Класическо хотелско обзавеждане с цени

Ако се нуждаете от луксозно хотелско обзавеждане на цени изгодни за бюджета ви, най-разумно е да се доверите на мебелна фабрика „Еврика”. Производството ни разполага с богата гама луксозни и много практични продукти, които с гордост ще предложите на клиентите си. С тях ще им предложите красива и уютна обстановка, в която ще се чувстват като ценени гости.

Разгледайте една от двойните стаи в хотел "Банкя Палас" в гр. Банкя. В комплекса близо до София са поверили интериорния дизайн на специалистите ни. На снимката се виждат елегантната ни тоалетка с огледало, двукрилен гардероб, кресло с Реф. 5030, малка кръгла масичка Реф. 2004 и таблата на голямото легло.

 

Всеки един от моделите е самостоятелен продукт от каталога на предприятието ни. Тоалетката е пригодена специално за хотелско обзавеждане, в което се цени пространството в стаята. В дясната й част може да поставите модерен минибар.

Големият гардероб е с достатъчно място, в което да подредите допълнителните завивки и гостите ви могат да разположат дрехите си. Той разполага и с куфарник, за по-голямо удобство.

Креслата на снимката са тапицирани с естествена кожа, но може да изберете различна дамаска и като цвят и като материя. Цветът на дървените им части, както и на останалите мебели може да изберете от менюто "Цветове" в горния десен ъгъл на сайта.

 

Тези мебели за хотел може да се изработят в комбинация от два или повече цвята. Така ще можете да покажете уникално обзавеждане, с което да се отличите от останалите в бранша. Имате възможност да ги поръчате и със състарен финиш, така че класическата им визия да придобие и ретро блясък.

Мебелна фабрика „Еврика” предлага хотелско обзавеждане на цени, които са по възможностите на всеки, който цени българското производство. Освен това правим изгодна отстъпка, предвид количествата, от които се нуждаят собствениците на подобни обекти.

Не подминавайте и факта, че гарантираме изключително качество и здравина на нашите мебели. Всеки хотелиер, който е решил да обзавежда комплекса си, знае, че евтиния интериор невинаги спестява най-много средства. Заложете на високото качество, което гарантирано ще ви спести необходимостта всяка година да подновявате мебелите в хотела си. А ние ви гарантираме, че за парите си ще получите само най-доброто.