Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Класическо хотелско обзавеждане с цени

  Мебелите в един хотел са от най-голямо значение за удобството на гостите. А красивите, елегантни и удобни мебели, могат да се окажат ключ към успеха. Мебелна фабрика „Еврика” предлага на своите клиенти пълен набор обзавеждане за хотелска стая - легла, нощни шкафчета, писалища, тоалетки, столове, кресла, гардероби, маси, дивани, огледала и други. С тях може да преобразите всяка стая и да превърнете хотела си в едно прекрасно място за почивка.

  Една от най-новите ни оферти е комплект хотелско обзавеждане - реф. 019. То включва луксозна спалня с тапицирана табла и резба - реф. 4020, елегантно класическо бюро в стил „Луи XIV”, както и луксозен стол - реф 1104, с тапицерия и елегантни облегалки на ръцете.

   

  Всички мебели са в класически стил, с удобна структура и тапицерия, които да осигурят максимален комфорт на гостите и посетителите на вашия хотел. Можете да ги използвате, за да обзаведете своите най-луксозни апартаменти, или когато искате да придадете специална атмосфера на стаите в комплекса, или просто да реновирате обзавеждането.

  Зарежете евтините мебели от ПДЧ и МДФ! Висококачествените мебели от масивна дървесина са не само визитна картичка за лукс и комфорт, но гаранция и за здравина. Една от най-честите причини за негативни оценки на хотелите, са повредените и счупени мебели. С мебелите от масив на фабрика „Еврика” няма да имате подобен проблем. Те се отличават с изключителна здравина и са лесни за поддръжка. А в случай на проблем, можем да отстраним повредата за кратко време.

  Този тип мебели са изключително издръжливи и качествени. Освен това, мебелите могат да бъдат решени в цвят, който вие предпочитате. В менюто „Цветове” може да изберете най-подходящия за вас десен.

   

  Може изберете също така, дали мебелите да бъдат с дърворезба, или с по-семпъл външен вид. Елегантната им линия и стилен дизайн ги правят подходящи за всеки стил обзавеждане—модерно, класическо, авангардно.

  Мебелна Фабрика Еврика предлага също така и допълнителни артикули. При нас може да поръчате още, обзавеждане за баня, обзавеждане за тераса или градина, за да завършите елегантния интериор на дома.

  Удобните и елегантни мебели са част от изискания интериор и от удобството при настаняването на клиенти. А мебелите на фабрика Еврика гарантират това. Всички мебели могат да бъдат изработени с размери по поръчка в цвят и тапицерия по избор на клиента.

  Запитване