Обзавеждане за хотели - 017 | Еврика Мебели

Обзавеждане за хотели - 017

Изпратете запитване

Average: 7 (1 vote)

Ретро хотелско обзавеждане

Елегантното и практично обзавеждане за хотели е леснодостъпно, ако се доверите на специалистите и богатството в каталога на мебелна фабрика „Еврика”. Продуктите ни се отличават с елегантна визия, високо качество и гаранция за дългогодишно ползване.

Наши клиенти са например собствениците на "Хотел Банкя Палас" в Банкя. С наши модели са обзавели комплекса си за гости, така че да се погрижат за максималното им удобство и усещане за уют.

Прост пример за качеството на обзавеждане на хотели с марка „Еврика” е снимката на една от двойна стаи от хотела. Вижда се красивата ни тоалетка с огледало, позиционирано на стената. Моделът впечатлява с класически изчистен дизайн, но подчертана елегантност. Красотата на продукта не ограничава практичността му. Предлага широк правоъгълен плот, няколко чекмеджета, а в дясната част е определено дискретно място, където да поставите модерен минибар.

 

Задължителна част от всяко обзавеждане за хотели е и двукрилния гардероб. Той дава на клиентите ви нужното пространство, а също така и възможност да организират сами багажа си, по време на престоя си при вас. Продуктът на нашата фабрика е с лаконична красота и предлага допълнително чекмедже отдолу, както и куфарник.

Моделът видимо се съчетава с тоалетката и леглата, въпреки че не се произведени като съставни части на комплект. Цветът на мебелите не е само този, който виждате на снимката. В менюто "Цветове" в горния десен ъгъл на екрана ще разгледате богатия колорит, на който може да разчитате в производството ни.

 

За да подчертаете уникалността на своето обзавеждане на хотели, може да изберете да се произведат и в комбинация от два или повече цвята или със състарен финиш. Така гарантирано ще оставите трайни спомени в клиентите си и ще се отличавате като единствени сред конкуренцията в бранша.

Продукцията на фабрика „Еврика” е доказано полифункционална. Това елегантно обзавеждане за хотели би било перфектно решение за всеки дом, в който се цени класическата мебел. Ние се съобразяваме с нуждите на клиентите си като сме им дали възможност да избират не просто цвят и материали, от които да изработим мебелите им. Големината на продуктите ще съобразим така, че да отговаря на специфичните размери на спалнята ви, например.