Описание
  Average: 4.3 (2 votes)

  Хотелска тоалетка

  Докато сме на почивка, далеч от дома, можем да попаднем в туристически обекти, обзаведени толкова елегантно, че да ни провокират да променим интериора в собствения си дом. Правило на някои хотелиери е да предложат на клиентите си само най-доброто, а ние ви предлагаме именно това — най-добрите мебели за хотели—от тоалетка за хотелска стая до леглото.

  Мебелна фабрика „Еврика” може да се похвали, че се е погрижила за вътрешния дизайн на десетки изискани хотели като “Банкя Палас" недалеч от София. От снимката на един от апартаментите се вижда, че собствениците са уважили гостите си с продукт като луксозната ни тоалетка за хотелска стая.

   

  Тя е великолепно допълнение в интериора и оценена от всеки с вкус. Моделът е съчетание от масивно бюро и огледало за стена. Под гладкия правоъгълен плот са разположени шкаф и чекмеджета с деликатен обков.

  Тази тоалетка за хотелска стая е красив модел, който не разчита на сложни резби и допълнителни елементи. Със сигурност придава изключителна елегантност на помещението и всяка дама би се чувствала удобно и уютно, когато подготвя вечерния си тоалет.

  Освен изискан, продуктът е и много практичен. При него могат да се използват не само свободната повърхност и чекмеджетата, но дори и празното пространство в шкафа. В него може да поставите минибар, ако ще използвате тоалетката за хотелски интериор.

  Размерът, материалите и цветът се съобразяват изцяло с вкуса и нуждите на клиентите ни. Изберете я с големина, която да хармонизира със стаята или апартамента, в който ще я поставите.

   

  Вашата тоалетка за хотел може да се изработи от масив или в комбинация с фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-голямо внимание обърнете на цвета. Нежните и светли нюанси ще озарят с блясък помещението и ще го уголемят визуално. Тъмната гама пък подчертава тежкия релеф на продукта и придава достолепие. Богатството на колорит, което предприятието предлага, може да се види в меню „Цветове” на фирмения ни сайт.

  Възползвайте се от възможността за комбинация от два или повече цвята, което ще ви направи горди собственици на може би единствена по рода си мебел. Освен това тази тоалетка за хотел стои великолепно, изработена със състарен финиш—така ще се радвате на нова мебел с примамливо ретро очарование.

  Запитване