Обзавеждане на хотели - 015

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

Хотелско обзавеждане

Производството на мебелна фабрика „Еврика” съчетава в себе си изискана визия, безупречна изработка, качествени материали и широко приложение.

Наши клиенти са както собствениците на елегантни домове, така и на туристически обекти от висок клас. Независимо дали имате нужда от елегантно обзавеждане на хотели, жилища или офиси, може да се доверите на нас. В каталога ни ще намерите богатство от образци, които се съчетават естествено дори без да са съставни части от общ комплект.

Чудесен пример за това е интериорът на хотел "Рачев" във Велико Търново. Елегантният комплекс за туристи е обзаведен с мебели на фабрика Еврика. Като мостра можете да видите интериора на един от апартаментите им със самостоятелни модели като кресло — Реф. 5030, Реф. 5021 - ъглов диван "Джове", масичка с квадратен плот Реф. 2050 и т.н.

 

Двойката кресла са тапицирани с естествена кожа, а ъглов диван "Джове" е с вграден разтегателен механизъм и дамаска. Двата модела обаче могат да са тапицирани еднакво или с различна от показаната на снимката тапицерия. Цветът, дамаската или кожата може да изберете от едноименните менюта в горната част на сайта ни.

Големината им, както и тази на масичката, зависят изцяло от ваши вкус и потребности. Поръчвате ги в размери, които да подхождат на помещението, в което ще ги разположите.

Елегантната масичка би могла да е в една и съща гама както с останалите мебели в стаята, но може да се изработи в комбинация от два или повече цвята. Особен интерес предизвиква и много модерното използване на състарен финиш. Той предава на този изискан модел допълнителна „история” с техника, която щади ценната дървесина.

 

Друго предимство на мебелите за хотелско обзавеждане на фабрика „Еврика“ е, че те ще ви служат с дълги години. Не е необходимо всяка година да подновявате интериора, което е едно от най-ценните им качества—тяхната здравина и солидност.

Може да поръчате както цялостното обзавеждане на хотели, така и отделните му елементи. Видно е, че всеки един модел би бил перфектен и за обзавеждане на жилища. Ако все пак се нуждаете от количества, във фабрика „Еврика” ще получите стимулираща отстъпка при поръчката на бройки от тях.