Диван за хотел - 012

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

Хотелски диван

Кокетният диван за хотел, който ви показваме, може да видите и в един от коридорите на хотел "Рачев" — Велико Търново. Клиентите ни ще го намерят в каталога на фабрика „Еврика” под референтен номер 5019.

Двуместният модел е луксозна изработка и се произвежда по поръчка и в размери, зададени от вас, така че да пасва на специфичната големина на помещението, в което ще го поставите. Впечатлява с компактност, практичност, но и с красив релеф.

Дизайнът му го прави подходящ за класически интериори, но в същото време можете да се радвате на този модел и в по-съвременния интериор. Моделът е подходящ, както за хотелска стая, така и за лобито на комплекса. Освен това се вписва идеално и в обзавеждането на ваканционни къщи.

Предимството на тази мебел също така е, че допълва уюта не само в туристически обекти, но би бил елегантно решение както за хола, така и в приемната пред офиса на управител на фирмата. Може смело, вместо посетителски столове, да го поръчате за кабинета. Така работното ви място дори би изглеждало по-авторитетно.

Основната конструкция на предлагания диван за хотел е от дърво, а тапицерията би могла да бъде от дамаска или кожа—естествена или изкуствена. Високото качество е отличителен белег на производството ни, така че няма вариант да направите грешен избор.

Може да изберете тапицерията в менюта „Дамаски” или „Кожи” в цвят, който отговаря на останалите мебели в интериора ви. Моделът е изключително удобен и лесен за поддържане. Чистотата е въпрос на стандартен препарат за почистване, а ние даваме гаранция за дългогодишно ползване и красота, която ще устои на външните фактори и потреблението.

 

На снимката се вижда, че най-добре е да съчетаете този диван за хотел с ниска маса за кафе. В интериора на хотел „Рачев” дизайнерите избраха да го комбинират с масичка със стъклен плот. Двата модела са перфектно решение за хол, независимо от големината му. Ще се чувствате комфортно пред телевизора с чаша кафе в ръка.

Ако все пак го предпочитате за хотелско обзавеждане, в „Еврика” ще ви предложим не само безупречно качество и гаранция, но и отлична отстъпка при нужда от количества.