Хотелски легла - 011

Изпратете запитване за цена на този продукт

Average: 7 (1 vote)

Легла за хотел

Продуктите от каталога на мебелна фабрика „Еврика” се отличават с луксозна изработка и класическа визия. Подходящи са както за интериора на туристически сгради, така и за домашно обзавеждане.

Типичен пример за тяхната мултифункционалност можете да откриете в хотел "Рачев" — Велико Търново. На снимката на един от апартаментите в сградата се вижда перфектното съчетание на образци, които дори не са от един комплект — двукрилен гардероб с надстройка, нощно шкафче — Реф. 3047, и легло — Реф. 4003.

Предложеният ансамбъл от мебели „Еврика” е чудесен избор и за вашия семеен хотел. С него може да оформите елегантен интериор от образци с безупречно качество. В апартаменти като този клиентите ви ще се чувстват като отбрани гости и комфортно като у дома си.

 

Ако са ви впечатлили продуктите с изработка и дизайн, не е нужно да им се радвате, само докато сте на почивка. Може да си ги поръчате в размери, които да отговарят на индивидуалната големина на помещенията в дома ви.

Моделът спалня, например, е от тези хотелски легла, които естествено си представяме и в домашния интериор. Стои великолепно в просторна стая за почивка и е идеална за хора, които ценят удобството, уюта, но и дизайнерските провокации.

Големите табли на спалнята са украсени с правоъгълна релефна резба и отстрани са рамкирани с витиевати дъски. Произвежда се само от висококачествена благородна дървесина с щадящо материала покритие, което гарантира, че тази мебел ще издържи с десетилетия.

 

За по-голям комфорт може да „разделите” семейната спалня на две като показаните на следващата снимка хотелски легла. Моделът не губи от елегантността си, още по-малко от надеждността на изработката.

Фабрика „Еврика” дава възможност на клиентите си не просто да посочат размерите на желаните мебели, но и вида на материала, както и цветът, в който да ги изработим. Може да се спрете на масив или комбинация от масив и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Цветовата гама на производството ни е богата — може да я разгледате в специализираното меню на сайта ни.

Предлагаме възможност да се и в комбинация от цветове, както и със състарен финиш, който да подсили ретро ефекта на елегантните хотелски легла и останалите модули.