Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Легла за хотел

  Красивата природа, доброто местоположение и любезния персонал са от голямо значение за успеха на един хотел днес, но удобствата, които се предлагат на гостите са най-важни-. А добрия сън е неизменна част от всяка почивка.

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага на своите клиенти богат асортимент от легла за хотели, които може да използвате за обзавеждане на своите стаи. Един от най-предпочитаните ни модели е спалня с тапицирана табла. Моделът се предлага с удобна табла за облягане и фина дърворезба в горната му част. Цветът и тапицерията може да изберете от менюто „Цветове” и „Дамаски”, или „Кожи” на сайта, а дизайнът се вписва успешно както в обзавеждане в ретро или класически стил, така и в по-модерни интериори.

  Удобното двойно легло с широка и извита облегалка - реф 4022, гарантира, че вашите гости ще могат да се насладят на комфортна почивка и спокоен сън по време на престоя си. А в комбинация с изчистените и елегантни модели нощни шкафчета - реф 3111, помещението ще добие изцяло завършен вид.

   

  Една хотелска стая се нуждае не само от удобно легло и стилни шкафчета, но и от стол, на който гостите ви могат да седнат или да отдъхнат. Трапезен стол реф 1055 е отлично допълнение, а аранжиран с масичка за кафе–реф 2055 ще придаде завършен вид на стаята. С удобната си извита облегалка, той е чудесен аксесоар, освен това клиентите ви ще се чувстват много удобно настанени на него, докато пият чай в апартамента си, или просто отдъхват.

  И накрая, но не и по важност, всяка хотелска стая се нуждае от още една допълнителна площ за спане, при неочаквани гости. Разтегателен фотьойл реф. 5063 е отлично допълнение към всяка стая. Той лесно може да се превърне в удобно единично легло, ако се наложи да настаните допълнителни лица в хотелската стая или апартамент. В същото време е и удобна мебел, на която гостите ви ще могат да се отпуснат и да починат след разходките по плажа, или релаксиращи процедури.

  Мебелна фабрика „Еврика” гарантира за качеството и здравината на своите мебели. Осигурете комфорт на гостите си и намалете разходите си, използвайки мебели от масив. Със сигурност няма да останете разочаровани. Гостите ви също.

  Запитване